Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fff932bab6202f6c58dc1862106481e1

Ny Bislett-rekord

Gjermund Sørstad (29) fra Lier vant 12-timersløpet i Oslo på så god tid at han nå er tredjemann på verdensrankingen

Gjermund løp hele 138 119 meter eller nesten 14 mil i løpet av det halve døgnet han var i aksjon. Han var suverent bestemann i herreklassen, der nr 2 hadde 128 614 meter. Men Margrethe Løvgavlen i kvinneklassen hadde dagens nest beste resultat med sine 135 425 meter. – Hun er i verdenseliten, sier Gjermund som ble passert av henne underveis. – Men hun fikk det nok noe på slutten. Jeg prøvde å løpe mitt løp. Det vil si å løpe jevnt og prøve å holde igjen litt til sluttrundene. Jeg synes at jeg lyktes i å få en god rytme i løpet mitt.

Gjermund har tidligere slitt med ei vond tå. - Nå bruker jeg en spesialsåle. Og nå kjenner jeg ingen ting, sier han.

Liungen tok teten etter cirka seks timer etter at svenske Ola Nordahl og finske Mikko Luusalo hadde vekslet om å ligge i tet. Deretter var det ingen som truet tetplassen, bortsett fra nevnte Løvgavlen i kvinneklassen.

Ble det noen pauser underveis? – Ja, noen do-pauser. Ellers gjelder det å holde seg i bevegelse når du inntar næring. I gå- og joggetempo inntok han pasta som ”rett i koppen”, og litt søt kjeks. Og drikke må inntas hele veien. Han hadde god nytte av sin far som var med som sekundant og som assisterte med drikke og mat.

Og på festen imponerte med en konsert sammen med bandet Sørumgarden ser både synger spiller trommer. Han røper at han trent ei stund samme med to gode venner. Han traktert også trommene i skolemusikken i sin tid.

Les mer på www.kondis.no

Nå har Gjermund planer om å ta fram skia og bruke sykkelen (spinning) framover for å variere treninga. - Og litt innendørsroing blir det vel også, sier han. Og i den grenen var han i norgestoppen for en tid tilbake       

Forrige artikkel:KonsertNeste artikkel:Ikke alene om ansvaret
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode