Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 53a18b7a946245bb041c5cc80ae9ec03

Rally Dakar 2008 avlyst

Liers Gjermund Frostad må reise hjem etter at franske myndigheter har grepet inn

Ifølge en pressemelding som Liernett har fått i dag heter det: - Internasjonale politiske spenninger og drapet på fire franske turister i Mauritania julaften. Drapet settes i forbindelse med en gren av Al Qadea. Arrangørene sier også at de har mottatt  direkte terroristtrusler mot rallyet. Bakgrunnen er, heter det i meldingen, internasjonale politiske spenninger og drapet på fire franske turister i Mauritania julaften. Drapet settes i forbindelse med en gren av Al Qadea. Arrangørene sier også at de har mottatt direkte terroristtrusler mot rallyet.


Videre får vi opplyst følgende: - For å ivareta sikkerheten til beboerne i landet, deltagerne, pressefolk, funksjonærer, sponsorer, mekanikere og som har med arrangementet å gjøre, var det ingen annen utvei enn å kansellere. For å ivareta sikkerheten til beboerne i landet, deltagerne, pressefolk, funksjonærer, sponsorer, mekanikere og som har med arrangementet å gjøre, var det ingen annen utvei enn å kansellere

Fra Gjermunds hjemmeside kan man lese  dette:

- Vi vil komme tilbake til hva dette betyr for Gjermund Frostad og hans teamkamerat Asbjørn Sletholt. Vi snakket med Gjermund på telefon da det var klart at løpet ble avlyst. Han var rystet og skuffet, men forstod at sikkerheten må gå foran alt annet. - Nå må jeg finne ut om jeg kan kanalisere egne forberedelser, topp utstyr og samarbeidspartenes investeringer av tid og penger på en fornuftig og alternativ måte, sa han.

 

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode