Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 959579e5562b2139e046dd8898134365

Et godt liv – livet ut

Det ble fullt hus og stort engasjement på Haugestad i dag, der markeringen av den internasjonale Eldredagen var både informativ, inspirerende og underholdende. Fra venstre Kjersti Hennum, Helene Justad og Live Brekke.

- Vi ønsker velkommen til en spennende og variert dag om hvordan du tar ansvar for egen og andres helse, skrev arrangørene, og folk møtte villig opp.

Programmet begynte klokken ni og strekker seg over tolv timer, oppdelt i tre økter. Da Liernett var innom, hadde de fleste gått til lunsj og fylt opp spisesalene på Haugestad. Der gikk praten ivrig etter et interessant foredrag av Tore Fyrand, som hadde snakket om motivasjon ved livsendringer. Etter lunsj fortsatte første økt. På programmet sto NRKs Yngve Andersen med foredraget "Fysisk aktivitet - kva kan det bety", for dagens første økt skulle oppsummeres av rådmann Hans-Petter Christensen.

Under lunsjpausen forlot de mange deltagerne storsalen og fylte opp spisesalene på Haugestad.

Begeistret ny ordfører
Litt forsinket  ble lunsjen for Live Brekke, som er hovedansvarlig for arrangementet, og for Kjersti Hennum, som er medarrangør. De to utsatte lunsjen litt til fordel for en samtale med Liers kommende ordfører, Helene Justad.

Helene Justad hadde mange lovord både om arrangementet og om arrangørene: - Makan til jenter finnes det ikke så mange av.

Live Brekke la vekt på at arrangementet er et samarbeid mellom Lier kommune og frivillige organisasjoner som er opptatt av de litt eldres helse. – Det kan kalles et ”kick-off” for å ta enda bedre vare på egen helse, sa hun.

Helsevett i praksis
Ettermiddagsprogrammet omfattet tre valgfrie alternativer under fellesnevneren "Helsevett i praksis". Alternativene var Eldrekafé, samt orienteringer om danseglede og om turorientering.

Helse i sosiale relasjoner
En rekke kjente foredragsholdere og underholdere er med på å gjøre dagen både informativ og inspirerende. Siste del av dagens arrangement har tittelen "Helse i sosiale relasjoner". Underholdende blir den også, for mot slutten av dagen dukker Vidar Lønn Arnesen opp med DaCapo.

Dette er tredje gang Informasjonsdag for seniorer arrangeres på Haugestad. Alt tyder på at det blir flere.

Forrige artikkel:Fengslende teateropplevelseNeste artikkel:Vant valget, men hva med sakene?
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode