Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0a3173021c088b3a673870290cc49551

En bok alle liunger må ha

Årets julegave var reaksjonen da boken 'Lier sett fra oven' ble offisielt presentert på Lier Bygdetun i dag.

Bildet over: Ordfører Helene Justad gledet seg over alle bildene i boken, men mest av et som viser Lier nærmest fra fjord til fjord.

Ingen tvil om at mange liunger vil kjøpe den nye boken med flybilder fra nær sagt alle deler av Lier. I dag ble boken offisielt presentert på Lier Bygdetun med ordfører og rådmann til stede.

Liernett omtalte boken allerede i september. I dag ble det kjent at Lier kommune har sikret seg 400 av de 1400 eksemplarene som er produsert. Kommunen skal bruke boken som gave og i annen forbindelse.

Boken koster 350 kroner og er til salgs hos bokhandlere og hos Lier Historielag på Lier Bygdetun, på lagets stands i førjulstiden og selvsagt på arrangementet "Glædelig Jul" søndag 9. desember.

Ordfører Helene Justad er begeistret for boken som John Willy Jacobsen har forbedret med sin lokalkunnskap, Odd Helge Brugrand har skrevet og redigert og Lasse Tur har sørget for bildene til.

Helge Brugrand og Lasse Tur har tidligere produsert tilsvarende bøker fra et titall andre steder i Norge. - Dette er den beste hittil, sier de to, og vi er tilbøyelig til å gi dem rett. Bildene i boken er førsteklasses, og det er et stort pluss at det er bilder fra forskjellige årstider, ikke bare av Grønne Lier i solskinn.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode