Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: babbdd4435cd66afe55d809efbfdfa75

Lier Bygdetun fikk ny styreformann

Etter over 20 års iherdig innsats ønsket Truls Hallingstad avløsning. Nå har Åsmund Johannessen (bildet) overtatt styringen av bygdetunet.

Lier Bygdetun er en stiftelse som Lier Historielag og Lier kommune står bak med 50% andel hver. Bygdetunet er Liers tusenårssted. Takket være dugnadsinnsats samt private og kommunale tilskudd, har det vært mulig å gjenreise en rekke bevaringsverdige bygninger på den 140 mål store eiendommen, som Lier Historielag kjøpte for noe over 20 år siden.

Lier Bygdetun akkurat nå: Det er satt inn vinduer i annen etasje i Helgerudhuset, og i staudehagen titter de første blomstene frem.

Den nye styreformannen, Åsmund Johannessen, er langt fra noen nykommer på bygdetunet. Han kom med i bygdetunets styre tidlig på 1990-tallet og har deretter vært med på både administrative og praktiske gjøremål på stedet.

Bygdetunformann Truls Hallingstad og ordfører Ulla Nævestad er blant Liers mest gjenvalgte, men nå har begge - etter lang og iherdig innsats - trukket seg fra sine mest sentrale verv. (Arkivbilde)

Truls Hallingstad, som har vært Lier Bygdetuns styreleder helt fra starten for over 20 år siden, meldte allerede i fjor fra at han ønsket avløsning, men han lot seg likevel overtale til ytterligere ett år med formannsklubba.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode