Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3df627d141b9818f74d2f236c0c78996

Regntung potetsetting på Lier Bygdetun

Tradisjonen tro kom elevene fra 4. trinn ved Hallingstad skole marsjerende ned Paradisbakkene for å sette poteter ved Lier Bygdetun.

Den lille åkeren var gjort klar og opparbeidet med nyfrest jord og oppkjørte render. Og settepoteter var sikret, i år sponset av Egil Finsrud. Tidligere år har Trygve Drag gitt settepoteter til denne årlige begivenheten, men han har sluttet med poteter.

Tirsdag 31. mai var potetsetting avtalt med skolen og klassetrinnet, men åpenbart ikke med værgudene.  Et kraftig regnvær hjemsøkte Lier nettopp denne morgenen.

Regn og søle la ingen demper på innsatsen til potetsetterne på Lier Bygdetun.

Men været tok ikke motet eller motivasjonen fra den tapre tropp av elever som stilte med regntøy, gummistøvler og godt humør. De 29 gikk løs på oppgaven med liv og lyst, til tross for at regnet hadde gjort gjorda i rennene til søle. Rett som det var satt føttene fast i søla så den arme potetsetteren måtte hjelpes opp igjen.

De gjorde en storartet og heroisk innsats i regn og søle, og etter spyling av støvler og regntøy tok de fatt på bakkene opp til Tranby. Så kan de vente spent på at potetgraset kommer opp og vokser, og se fram til september da de får grave opp og ta med hjem like mye poteter som de har satt.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 9. juni 2011 20:42: Marius
Flott tiltak :-) La ungdommen ta del og ta de med ut. Lier bygdetun får stadig nye stjerner i min bok ihvertfall :-) God sommer
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode