Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 604471fc7e44a32bc62ab555e557f4db

Gratis trening i hele sommer

På Hestesletta ved Hennumarka tilbys det organisert trening to dager i uken denne sommeren

Det er Friskis&Svettis Lier som tilbyr gratis organisert trening på Tranby i sommer. Treningene holdes på dugnad av treningslederne med god hjelp av andre funksjonærer i foreningen som bidrar med å rigge opp musikkanlegg og annet som skal til for å få treningene til å fungere prikkfritt.

Når idrettshallene og gymsalene stenger for sesongen har treningen i regi av Friskis&Svettis Lier tradisjonelt opphørt som et naturlig resultat av at man ikke lenger har tilgang på lokaler. Tidligere har det vært tilbud om løpetrening, men denne sommeren gjør de en helt annen vri. På Hestesletta ved Hennummarka barneskole og barnehage kan det høres eggende rytmer og motiverende musikk hver mandag og onsdag gjennom hele skolens sommerferie. Kjører du forbi vil du se at her er det aktivitet! Det er tydelig at dette er et populært tiltak.

- Allerede 15 minutter før treningen starter, har de første mosjonistene dukket opp, forteller Hege Gunnerud i Friskis&Svettis.
- Så langt er det mellom 40 og 50 personer som har vært med på treningene. Noen vil nok ta ferie etter hvert og nye vil komme til etter hvert som informasjonen når frem.

Det er ikke krav til medlemskap i F&S Lier for å være med på treningen, denne treningen er et gratis tilbud til alle som vil være Friskis.

Treningene starter kl 20.00 og varer en time hver mandag og onsdag frem til skolen starter igjen i uke 34, med unntak av ukene 29 og 30 hvor også Friskis tar ferie. Og skulle det være utrygt for regn hindrer det ikke denne gjengen. Kondisjon og styrkeøvelser gjøres med godt humør selv med litt ekstra fuktighet ovenfra og søle på bakken, skjønt fint vær gjør opplevelsen ennå bedre.

- Her finner du smilende mosjonister i forskjellig alder og kjønn samt fysisk utgangspunkt, men felles for disse er at de har funnet treningsglede med utetreningen F&S Lier tilbyr, forteller Hege Gunnerud.


Spreke mosjonister på Hestesletta med Marthe Lenge Gravdal som treningsinstruktør.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode