Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 839a7acdb606345ecd47a47c662d722b

Sommer om høsten

Sommerminne i sju deler. Langlesing i potetferien. Hvis ikke teknikken svikter, eller jeg ikke finner avslutningen. Starter i morgen. Følg med!

Tidlig i sommer spurte min gode kollega og venn, Torger Almaas om jeg ville bidra med et sommerminne på Liernett. Ja vel, jeg jobbet store deler av sommeren i Eastbourne. På ettermiddagene satt jeg gjerne ved sjøfronten, drakk kaffe og slappet av.

I slike situasjoner er blyanten aldri langt unna. Papir er det alltid nok av, servietter, ølbrikker, blanke sistesider i ei bok eller margen på en avis. Jeg hadde sagt ja, til Torger og var snart i gang med et eller annet. Skriveriene fikk mål og retning, og det ble til at jeg holdt på med sammen tema en times tid hver ettermiddag. Problemet var at mange av de spredte utkastene bokstavelig talt blåste bort i vinden, ble til cellulose i ei baklomma som havna i vaskemaskemaskinen, eller som det jeg fant i går. En en lapp klemt mellom førerkortet og en hundrelapp som fulgte med opp fra lommeboka da jeg skulle betale en posesuppe og et brød.

Lappen var savnet i og med at den var starten på fortellingen. Uten den vil jeg ikke få noe særlig ut av papirhaugen jeg nå i noen uker har hatt som underlag for kaffekoppen ved PC’n. Nå er det i alt 8 stykker - og omtrent like mange timers skrivearbeid vil jeg tro. Noen er vekk, helt sikkert avslutningen jeg skrev på blanke sistesider i ei bok jeg seinere kasta. Det ligger an til å bli en føljetong, noe som er naturstridig i en nettavis, men la gå. Jeg starter, følger et utydelig spor som jeg nå må utbedre og gjøre tigjengelig for dem som gidder å følge med. Og om det som kommer neppe kan være med å forlenge sommeren vi har lagt bak oss, kan det gi noen flash backs til en tid for mange somre siden.

Starter imorgen 2. oktober

Forrige artikkel:Slik så en snøplog ut førNeste artikkel:Svanglia/ Svangstrand retur
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode