Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e5db360e684da1d8da6c44431accdf96

Vi besøker Liers spisesteder: Brødgalleriet

Brødgalleriet ligger et steinkast fra der Liers gjennom tidene mest berømte serveringssted, Heg Gjestgiveri, lå i 200 år før det for ti års tid siden ble flyttet til Lier Bygdetun.

Det er lenge siden det var servering i gjestgiveriet, og det er ikke noe stort serveringsssted i den vesentlig nyere bygningen som Brødgalleriet deler med Rimi og et par andre leietakere. Men servering er det, og mange stikker innom for å kjøpe baguetter og annet til en rask lunsj i bilen, på kontoret, eller slik Liernett valgte, ved et av bordene.

En rask lunsj med baguette og kaffe

Noen påstår dessuten at den ubetjente bensinstasjonen rett utenfor har Liers billigste bensin. Ingen påstår at Brødgalleriet har Liers billigste brød og kaker, men mange roser kvaliteten, og utvalget omfatter noen brødtyper som ellers ikke er vanlige.

Disken er oversiktlig og fylt med fristende varer - med tydelige prislapper

Vi la merke til rundstykker med ost kr. 23, urtebrød med egg og tomat, kr. 45, baguett med ost og skinke kr. 42, kyllingsalat kr. 51.

Dessuten mange kaffevarianter og mineralvann.

Det er lett å se helt inn i selve bakeriet, der blant annet brød og bløtkaker blir produsert.

Ingen parkeringsproblemer

Som ved de aller fleste av Liers spisesteder, er det greit å parkere rett utenfor.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 21. juni 2011 22:17: Gunn
skal ikke dette være en slags anmeldelse? jeg fikk iallefall INGENTING ut av det som sto her, utenom at "mange roser kvaliteten". og så?
Tirsdag 21. juni 2011 23:06: Baker Hansen
Hvor står det at dette skal være en slags anmeldelse? Jeg digger disse sakene om spisesteder i Lier! Hvem hadde vel trodd at det var så mange av de?
Flere av stedene som har blitt presentert hadde jeg ikke hørt om før. Og jeg leser heller om spisestedet på Liernett, tester det ut selv og gjør meg opp min egen mening, i stedet for å lese en eller annen subjektiv anmeldelse fra en selverklært gourmet.
Onsdag 22. juni 2011 09:45: Rigmor
Prøv urtebrød med kylling og salat. Nyyyydelig !
Onsdag 22. juni 2011 22:26: Gunn
anmeldelse eller ikke - lite informativt var det ihvertfall!
og da spesielt for oss som allerede vet hvor denne brødbakeren ligger, men som ikke har prøvd produktene.
Torsdag 23. juni 2011 07:28: Stomach
Mammaen til Gunn bør nok bli med inn på Brødgalleriet og prøvesmake maten for henne.
Torsdag 23. juni 2011 10:55: Matmons
'Gunn' savner informasjon, men glemmer å informere om hva hun vil vite mer om. Får vi vite det, skal vi prøve å hjelpe.
Torsdag 23. juni 2011 22:15: Gunn
dette vil jeg vite mer om hva brødgalleriet angår:

- hva slags brød selger de? steinbakt? surdeig? har de noen spesialiteter? hva er i så fall prisen? jeg ser at utvalget "omfatter noen brødtyper som ellers ikke er vanlige". hva ligger egentlig i dette? selger de uvanlige brød? da blir jeg nysgjerrig!
- hva slags kaker selger de? er det mer enn bløtkaker? hva er prisnivået? er det veldig dyrt, ettersom "ingen påstår" at dette er billig?
- baker de glutenfrie produkter?
- er kafébordene koselige? er stemningen og servicen god?
- og ikke minst: smakte baguetten og "kaffevarianten" godt?

blant annet.
Fredag 24. juni 2011 07:47: Matmons
Gunn har ikke fått med seg utgangspunktet for Liernetts meget populære serie om kjente og mindre kjente spisesteder i Lier.

Liernett har for lengst forklart hvorfor vi ikke skriver om hvordan maten smaker.

Liernett går ikke i detalj om hva stedene vi er innom eventuelt bedriver i tillegg til å servere. Å liste opp Brødgalleriets brødtyper er i denne sammenheng like lite relevant som om vi skulle ha listet opp Bauhaus eller Maxbos omfattende vareutvalg da vi skrev om serveringen.

Men Gunn vil sikkert få svar på de fleste av spørsmålene sine hvis hun stikker innom Brødgalleriet. Har hun dessuten tid til å sitte ned og smake på det som serveres, er hun velkommen til å dele erfaringene sine med Liernetts lesere, slik vi har oppfordret til.
Lørdag 25. juni 2011 15:42: Willy
Arrogant og usaklig av Liernetts noe selvgode journalist å rakke ned på leserne som etterlyser mer informasjon og mindre generelt pjatt. Kanskje har ikke gunn fått med seg det tydeligvis så viktige utgangspunktet for denne serien, men bør vel få beholde sin rett til å ønske noe mer utfyllende likevel? Kanskje er det ikke så lett for alle å bare stikke innom?!!
Mandag 27. juni 2011 08:40: Redaksjonen
Det er tydeligvis noe annet og mer enn behovet for informasjon om Brødgalleriet som ligger bak det heftige engasjementet som "Gunn" og "Willy" viser i denne saken.

Vi har derfor forsøkt å få kontakt med "Gunn" og "Willy". Det viser seg imidlertid at de har gitt Liernett uriktig informasjon om sine egne e-postadresser.

Liernett har en langt mer liberal holdning til leserinnlegg enn det som er vanlig i media, der det som oftest kreves forhåndsgodkjennelse, registrering eller i det minste bekreftet e-postadresse før innlegg publiseres.

Liernett ønsker at alle skal kunne uttrykke sine meninger uten å støte på nevneverdige formaliteter. Vi tror leserne setter pris på en slik praksis og at de vet å respektere spillereglene, inkludert redaksjonens rett og plikt til å avpublisere meningsytringer som har annet formål enn å belyse saken som diskuteres.
Tirsdag 28. juni 2011 19:10: Ytre lier
Liernett er vel mer en privat bogg enn et media, men dette er annen diskusjon som sikkert ikke er ønskelig å ta... dere er jo ikke medlem eller gir uttrykk for at dere følger PFU og værvarsom plakaten, dere sier hvertfall ikke noe om dette på "om oss".
Men det er jo hygglig å morsomt å lese noen av innleggene deres, vi har mye gøy av dette på jobben... :)
Stå på!
Tirsdag 28. juni 2011 20:59: Redaksjonen
Liernett har undertittelen Nettavisen for Lier, noe som stemmer bra med innhold og målgruppe. At det dessuten stemmer med lesernes mening om det de får helt gratis, er ekstra hyggelig.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode