Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 02f2b3b01082a21b0f9d08782ef2f3d3

Vi besøker Liers spisesteder: Vaffel-Per

Varme, nystekte vafler og burgere går unna hos Vaffel-Per hos Maxbo ved Amtmannsvingen. Han driver kafeen i den ene av Liers to bygningsartikkelbutikker med eget serveringssted.

Vaffelbilen har i lang tid vært et kjent syn på parkeringsplassen utenfor Maxbo, men det er til venstre innenfor inngangen at det virkelig foregår. Der står Per Solli bak disken i enmannsbedriften sin, og derfra forsyner han kunder og ansatte med rykende varme vafler fra tirsdag formiddag til lørdag ettermiddag. På mandager tar han seg fri, og Maxbos kunder og ansatte må skaffe seg mat på annen måte.

Vafler rett fra jernet

Vaflene, som selges i tre tilbehørsvarianter, koster 25 kroner. Uten tilbehør er prisen 20 kroner. Kaffe, is og diverse mineralvann er også tilgjengelig.

En burger til lunsj

På menyen står dessuten tre slags burgere. Det er en gresk, en meksikansk og en kyllingvariant. Friske grønnsaker og tilpasset dressing gjør burgeren til et helt måltid.

Mye lesestoff for den som har tid til å sitte ned

Vaffelavdelingen hos Maxbo er for øvrig det nærmeste man kommer en bokkafé i Lier. Oppslagsbøker, dagsaviser og diverse årganger av National Geographic er til utlån mens man spiser.

Det er imidlertid vaflene som er trekkplasteret. Det er sikkert mange kostholdseksperter som mener at vafler ikke er blant våre viktigste næringsmidler, men folk flest ser ut til å trives med en varm vaffel med syltetøy, brunost eller rømme, eventuelt i kombinasjon. Så en gang iblant er det greit å glemme både Grete Roede, Fedon og fastlegen.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode