Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 06e66a1a0508ebd4e496680b5c79a3bf

Vi besøker Liers spisesteder: Cafe Christian

Med unntak av at Wok står på menyen, er det intet som sier at Cafe Christian på Liertoppen er en kinarestaurant, men slik er det, og det er intet minus.

- Hos oss finner du ferske og nysmurte baguetter og smørbrød, salat og kaker. Vi har også vår brede varmmatmeny som har fristelser både til lunch og middag, er spisestedets omtale av seg selv. Omtalen stemmer. Tilbudet er både omfattende og fristende.

Kafeen har mange bord, og det som oftest greit å finne plass på ”hylla” med god oversikt over E-18, samt butikker, heiser, rullefortau og alt og alle som rører seg innenfor Liertoppens hovedinngang.


Cafe Christian har et stort og fristende utvalg. 

Blant Liertoppens mange spisesteder er det knapt nok ett som ikke tilbyr vafler, og Cafe Christian er ikke noe unntak. Også på Cafe Christian er kaffe og vaffel en bestselger, og kombinasjonen koster 35 kroner. Men det er varmrettutvalget som får Cafe Christian til å heve seg over gjennomsnittsnivået.

Menyen er skrevet med kritt på tavler, og er dermed ikke spesielt lettlest. Den som jobber seg gjennom, finner imidlertid mye fristende. På ”Fiskemenyen” er det tre valg, og det er langt flere alternativer på ”Middagsmenyen”, der rettene koster fra 119 til 139 kroner. Middagsrettene er blant annet pepperstek, wienerschnitzel og løvbiff. Samt, selvfølgelig, hamburger. Sistnevnte med brus eller kaffe inkludert i prisen.

Mye å velge mellom på Cafe Christian.

Vi bestilte hellefisk og entrecôte (På lierfransk: angtrikå). Maten var veltilberedt og pent presentert og virkelig verdt pengene. Rett nok kunne vi ha fortrukket halv mengde pommes frites (På lierfransk: påmmfri) og en tilsvarende økning av salatporsjonen, men innser at gjennomsnittsgjesten har en annen oppfatning.

Drikke til maten:
En halv liter mineralvann koster 32 kroner.
Cafe Christian har vinrett. En kvartflaske rødvin (185 ml) koster 59 kroner.

Eierskap:
Cafe Christian eies 50/50 av Xu Shen Heng og Xu Yuan Cheng

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode