Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 983f93d4303425cb32c18423008eb25c

Kulturprisen 2006

Kulturprisen går til Lier musikkverksted

- Dette er veldig overraskende, svært gledelig, og en stor anerkjennelse for ansatte og ikke minst ungdommen, sa Mari Grimsrud (under) da Liernett ringte for å gratulere.

Lier musikkverksted er stedet der alle jobbe for hverandre, og for å gjøre hverandre gode. I fjor høst feiret de 20 år, og i dag ble jubileumsåret kronet med Lier kommunes kulturpris.

Pressemelding fra kultursjef Ingeborg Rivelsrud:
Kultur, oppvekst og undervisningsutvalget i Lier vedtok i kveld at årets kulturpris skal gå til Lier musikkverksted. Lier kulturverksted tilbyr et aktivt og levende kulturverksted for ungdom, og prisen går både til ansatte og ungdommer som utgjør dette musikkmiljøet.

Lier musikkversted har eksistert siden 1993, og omfatter i dag ca 140 ungdommer og en liten håndfull instruktører under Mari Grimsruds ledelse, men basert på at alle tar ansvar. Musikkverkstedet holder jevnlig konserter både på Hegg gamle skole der de holder hus, og ute i lokalsamfunnet, som under Eplefestivalen nå førstkommende helg. Musikkversktedet samarbeider gjerne med andre om felles prosjekter, som den store Abba-konserten for et par år siden sammen med Lier og Høviks skolekorps og den akustiske Café LMV sist vinter sammen med kokk- og servitørlinja ved Lier videregående skole. Årlig bidrar Lier musikkverksted som sentale arrangører av Ungdommens kulturmønstring.


Mari Grimsrud

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode