Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3159e856c48e7de01cb4044732ad73e6

Ungdommelig glede i Aulaen

Musikkverktedets leder Mari Grimsrud gikk nokså avslappet rundt og smilte og spiste vafler, en indikasjon på en vellykket kulturmønstring for kommunens unge lovende kulturuttøvere

God stemning på Ungdommens Kulturmønstring i Aulaen på St. Hallvard Videregånde skole, der Lierungdommens kulturelle mangfold viste stor bredde, spontanitet og til dels meget gode prestasjoner. 

Musikkverkstedet daglige leder Mari Grimsrud gikk nokså avslappet rundt og smilte med vafler og drikke i pausen.

– Bare fem minutter etter tidsplanen, kom det mellom nikk til kjente i pausen. Selv om det ble en forsinkelse på snaue kvarteret, på grunn av en cd-spiller som svikta, hadde den rutinerte staben det meste under kontroll. Med musiker og instruktør Bent Bredesen og hans kollega Finn Tore Tokle på scenen gikk det som smurt det meste av tiden. – De har jo vært med oss i 10 år, sa Mari. De øvrige ansvarlige for lyd Tormod Risberg og Andreas Kjeldstad gjorde også jobben sin meget bra.

Til tider fikk vi store doser av ungdommelig spontanitet og fri spilleglede.  Og ikke minst takket være kveldens dyktige og tydelige konferansierer, Jørgen Tovsrud og Hans Petter Bjørkli utløste dette en fortjent applaus for de unge fra et nokså fulltallig publikum. Gledelig nok  var det nok flere enn den nærmeste familien som hadde funnet veien til Stoppen fredag kveld.

På bakgrunn av prestasjonene setter juryen, Marius Midtskogen, Hilde Glesne, Sophie Rodin og Stein Styve, sammen et allsidig og representativt program på 25 minutter med artister som så skal representere Lier i Fylkesfinalen i Drammen senere i april.

Her er noen glimt fra pausene. Se forøvrig Liernetts bildegalleri og video fra mønstringen!Over:
Anna Sankei (tv) gledet seg over datter Agnes sin opptreden. Her i prat med billettør Kathrine Hoem og hennes barnebarn
June.
Under: Bent Bredesen med sønnen Simen.Bent Bredesen, her sammen med Andreas Kjeldstad (tv) og Tomod Risberg ved miksebordet.

Under: Både Nina Johnsen og Pål Skogmo koste seg med sine musikalske døtre som begge viste fint talent. NInas datter, Andrea (her t.v.) på fiolin og Agnes på klarinett.Under: Juryen hadde ingen enkel jobb ---

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode