Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 32d845379a792fa8f7a6db357dd1b484

Fikk ikke ny intimscene

- Litt synd at penga og ikke hjertet fikk råde i denne saken, sa Mari Grimsrud, leder av Lier Musikkverksted etter vedtaket i kommunestyret.

-  Ungdommene har tenkt helhet og langsiktig verdi for kulturlivet i Lier ved å kunne legge den nye scenen til Hegg gamle skole og bygge rundt det som faktisk har liv etter kl. 16 i Lier. Der det er folk, vil folk være! Her hadde det vært utrolig mange positive sideeffekter å hente, ikke minst ungdommens egen drive og energi inn i en kulturscene lagt hit, sier Mari Grimsrud i en kommentar til Liernett, noen timer etter at det ble klart at kommunstyrets flertall gikk inn for at den nye kulturscenen skal bygges ved Hegg skole.

- Lier Musikkverkstedet har sin egen intime konsertscene som fortsatt blir vår hovedscene også i framtida. Det vil i så fall være få egne konserter som vi vil trenge scenen på nye Hegg skole, foruten Ungdommens Kulturmønstring, slår hun fast.

- For oss er den nye scenen i største laget, noe vi også har meldt inn i saken. Nå med oppgradering med hensyn til brannsikkerhet på Lier Musikkverksted, ser ungdommen for seg ei god framtid på Hegg gamle skole! Dette skal forsatt være det kuleste stedet å dra til og å få gode opplevelser. Her vil det gode miljøet og den unike ungdomskulturen fortsette å vokse, avslutter den alltid opptimistiske lederen av Musikkverkstedet.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 7. november 2012 22:14: Håvard Rype
Så synd! Etter at mastodonten Lierbyen kulturhus ble gravlagt, kunne en nedskalert kultursal på Hegg gamle skole vært det kultursentret hele Lier hadde fortjent. Et amfi med plass til 200 publikummere (400 med flatt gulv) og med et mindre biareale på ca. 100 m2 med tilohørende kjøkkenfasiliteter til bruk for Liers mange seniorer og deres aktiviteter: som feks. seniorbridge og seniordans, ville kunne gitt Lier et levende kulturtilbud så å si døgnet rundt. Men desverre: Igjen er det skolen og deres behov som skal overoppfylles! Ikke bare skal de ha en gymnastikksal med en hel håndballflate, men nå også en samlingssal med et amfi til 280 publikummere, som kommer stort sett til bare å brukes på dagtid; jfr. Høvik skole!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode