Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 270c5402b8bef7fefe378719df241e0c

Ungdommens kulturmønstring 2005

Det var rekordmange deltakere i årets kulturmønstring. Kvalliteten på det som ble vist var som vanlig utmerket - kanskje bedre enn noen sinne. Det tekniske var som vanlig til irritasjon for oss med kamera

Lys og sceneinventar var plassert helt tilfeldig og artistene sto i stor grad i de dårligst opplyste delene av scenen med en mur av stativer rett forran seg og et slagverk som bakgrunn. Med tanke på det visuelle var dette klart det verste jeg har sett.

Utøverne var derimot outstanding as usual. Det startet med de klassiske numrene (som vanlig) sikkert av frykt for at folk skulle gå tidlig om de kom til slutt. Dette hadde helt sikkert skjedd, for selv om de klassiske utøverne spilte svært bra, var det lovlig kjedelig å se på. Stort sett sitter de stille på en stol og ser rett frem - hva med litt spilleglede og litt originalitet med tanke på opptreden?

Rockerne fra gamle Hegg og musikklinja på St. Hallvard gjorde motsatt. Her var det lagt vekt på helheten, og sprek musikk ble underbygget med mange morsomme og spennende innslag på scenen.

Erik Fossen Nilsen er med på mangt og mye - den eneste fellesnevneren er at alt han tar i blir bra. Best husker vi nok hyllesten til Super Mario med Nintendass.

Eller ble vi imponert av gutta i Ax - gode for alderen. Essemde og Abstinens er i ferd med å bli svært så rutinerte. Dette er 2 band med særpreg.


Lier Jazzsekstett


Hannah Marie Hegg og Oda Strand


Høvik- kvartetten


Høvik-kvartetten


Mari Åse Hajem


Britt R. Ulseth


Sverre og Håvard


Eirik og Armand


Tranby fløytesekstett


Karoline

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode