Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0f5b1afe53af53d8c35880c8173880af

Hederlig omtale

UKM er ferdig for i år, i alle fall for de fleste. Noen skal videre til Drammen – andre må dra hjem med minnet om en stor kveld i aulaen på St. Hallvard.

Å sitte i juryen er ingen spøk, så vi skal stort sett la dem være i fred når vi oppsummerer vårt inntrykk av årets kulturbegivenhet i Lierdalen. La oss i stedet fortelle hva som imponerte oss mest.

Vi er alltid svake for nye artister som dukker opp og overrasker oss positivt. I går kveld så vi flere nye stjerner i et allerede spekket lokalt kulturliv.

Mari Hajem kjente vi fra før, men at hun var så god til å spille piano og synge visste vi ikke. Her har Lier ei stor stjerne i mange år. Mari går i åttende klasse, men er allerede på et svært høyt nivå.

Eirik Narjord har vi vel kanskje sett før, men ikke festet oss ved. I går leverte han et fantastisk nummer. Han spiller gitar på et høyt nivå teknisk og fremfører i tillegg ei komplisert låt som krever mye av både hode og hånd.

Ingrid Eid Jacobsen var vår forhåndsfavoritt, men juryen valgte å ikke ta med billedkunst i år. Litt synd for Ingrid som hadde en nydelig presentasjon, og ville vært en flott representant, men det er trangt om plassen.

La oss ikke glemme danserne. Magedans er nok ikke det feltet vi kan best, men jentene i Gaia er svært gode. De opplyser at de gjerne tar oppdrag, kanskje noe å tenke på når man planlegger neste julebord?

Noen nevnt, mange glemt. Alle var flinke- helt ærlig. Alle hadde vært gode representanter for Lier i fylkesmønstringa, men det var det ikke plass til. Det får så være, for gårsdagen var en opplevelse i seg selv, vi håper det var det for artistene også.

Vi er fortsatt ikke helt ferdig med å legge ut stoff. Det ordner seg i løpet av morgendagen. Dessverre har vi ikke video fra to av numrene, men vi er lovet dette fra en annen fotograf, så det kommer.

Takk til alle som underholdt oss, til et flott publikum og ikke minst utmerkede arrangører.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode