Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Sang- og spilleglede

Talentene utfoldet seg på åpningskvelden i Kulturskoleuka. Amandus fikk et fortjent diplom fra Sissel Gerhardsen Røine, leder i Lier kulturskole, etter at han og de fem andre i barnekoret hadde sjarmert publikum.

Barnekoret ble startet opp i høst under kyndig ledelse av Ingrid Læreim ( tv på bildet). - Det var kun fire som meldte seg i starten, forteller Sissel Gerhardsen Røine. - Men vi syntes det var fint med et alternativ til gospelkorene i kommunen.  Nå håper vi flere melder seg etter hvert, sier hun.

Koret varmet opp publikum med en imponerende sangglede med kjente, kjære og eviggrønne Knutsen og Ludvigsen-sanger. Det var fengende for et publikum i den koselige aulaen i Sylling. Og salen med tre generasjoner til stede sang med på ett av numrene.

Ellers fikk vi oppleve talentfulle ungdommer i «Les Pommettes» (Lier kulturskoles vokalensemble), duetter, syngende servitører, piano- og klarinettsolister.

I dag bør turen legges til Høvik skole. Der får du en ny gratisopplevelse; med barneteatergruppa . - De har utarbeidet sin egen versjon av Robin Hood, forteller Sissel Gerhardsen Røine.
Vi håper flere enn foreldre, søsken og besteforeldre tar seg tid til å oppleve spillegleden på Stoppen i kveld kl 1800.

1/4 (barnekoret.jpg)
2/4 (fantine_therese.jpg)
3/4 (ida_helene_s_hv_justert.jpg)
4/4 (les_pommettes_lier_kulturskoles_vokalensemble.jpg)
Forrige artikkel:Lierbedrift med verdensnyhetNeste artikkel:Knut Vollebæk og Vice Versa
Flere artikler

2021 Sylling Hardcode