Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d10f3fc67940c9971e4d8f2a0290f3d2

Fine skiforhold lokalt i påsken

- Anders Haverstad har kjørt på snø i Dritabakkane, og det er fin-fine skiforhold, sier Truls Hafslund på Eiksetra optimistisk til Liernett , og han byr på tradisjonell frokost med egg, bacon og kaffe på Skimten 1. påskedag.

- "Gamleløypa" fra  Eggevollen er fin-fin, mens lysløypa er noe slitt, sier Hafslund. Han venter seg  godt besøk  i morgen,  palmesøndag. 

Løypekjørerne i Lier melder om fine forhold også i Kanada. Det er riktig nok lite snø fra parkeringsplassen. Men det er riktig flotte forhold fra Dammyrdammen og innover. Det er kjørt både innover til Fallet. Det er også kjørt fra Røine slik at det er mulig å gå fra Kanada mot Stormoen i retning Breili. Men tenker man på en Breili-tur er det kortest å gå fra Røine. Den tradisjonelle Breilidagen er Langfredag. I de siste årene har den vært dominert av moinger. De har også ei kort løype på bare 2-3 km fra enden av bomveien fra Vikersund.

Sikre snøforhold er det som vanlig nordover mot Lille og Store Nykjua og Åsvanna. Velger man å gå mot Saga kan man også gå til Lelangen.

Fra Eiksetra har man flere turvalg: Opp Dritabakkane mot Skimten og rundt Storsteinsfjell eller nordvestover mot løken og Svarthavna. 
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode