Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e9907c43b31d9dc1c3036d13cff530f6

Fram med skia

Helga Haverstad, søster av løypabas Anders, testet lysløypa fra Eggevollen i dag.

- Har du snakket med broren din?

- Nei, men jeg har hørt på løypetelefonen, sa Helga som var den eneste vi trafff på parkeringsplassen påå Eggevollen tidlig i ettermiddag. Som medlem av O-familien Haverstad på Tranby forsøker hun å beholde formen hele året. Det er produsert kunstsnø i lysløypa.

Det er kjørt også kjørt løype fra Eiksetra inn mot Svarthavna og Løken. Ved Eiksetra har det falt 12-13 cm i natt. Totalt ble det mål ca 20 cm i dag, i følge Anders Haverstad på løypetelefonen. Haverstad mener at det trenges litt mer snø i lysløypa.

50 km med løyper

Anders Haverstad kjørte også løype fra Kanada til Fallet og innover for bil Nykjua og mot Åsvanna. Det til dels utmerkede forhold inn mot Fallet og fra Nykjua mot Åsvanna. Men han oppfordrer folk til å ta det med ro i utforkjøringene. Han gjør også skiløperne oppmerksomme på at det kan ligge litt grus i svinger etter løypemaskinen. Så kanskje er det lurt å unngå bruk av det beste skiparet? Men en oppkjørt løypelengde på fem mil er vel rekord i distriktet, så langt?

 

Det er er blitt mye større kapasitet for parkering mellom Eggevollen og Eiksetra. Her ser vi utvidelsen av veien like før du kommer til Eiksetra. Fra før er utvidelsen av veien like nedenfor Eggevollen ført til rikelig med plass for parkering for de som velger å gå lysløypa fra Eggevollen.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode