Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2f395641e9b27893a9d710b0d4336282

Løype!

Oliver Haug (2 1/2) var en av flere svært unge skiløpere som trente mellom Eggevollen, og Eiksetra og Solvang i dag.

Oliver og mamma Camilla Fjeldberg, sekundert av Bjørg Fjeldberg uten ski demonstrerte satsstilling til en skihopper. Det var ikke lett, så mamma Camilla måtte trå til med å få Oliver på beina igjen (se bildet under).  - Han elsker skihopping, forteller Camilla. Camilla var på søndagstur hos foreldrene på Egge. Og som datter Camilla, er mormor Bjørg Fjeldberg, også oppvokst på Egge, veldig godt kjent i skiløypene i området.


Ellers var det godt besøk både på Solvang og Eiksetra. Og gledelig er det at stadig flere unge familier benytter seg av Liers praktfulle løypenett.

Det var høyere temperatur dess høyere du kom. Liernetts medarbeider bommet litt med blå i dag. Det var for hard smurning.. – Du er ikke den eneste som har bommet på det, kommenterte Truls Hafslund på Eiksetra etter tur-retur opp Dritabakkene til Skimten på noe bakglatte ski. På Skimten var det faktisk noen som hadde satt seg ned med niste og god drikke. Jo, det var rene påskestemningen -

Skal vi tyde det som står på løypeskiltet på Skimten, at en feminin skiløper med Bente som fornavn var der i 2010 og ønsket å markere det  på sin måte? Liernett er litt usikker på hva som er Bentes drømm (med dobbel m). Har forresten løypekjørererne sett det som står på skiltet og har de noen tips? Alle tips og tolkninger kan sendes redaksjonen - 

Bak disken på Eiksetra kunne Truls Hafslund saktens smile over det gode besøket. Like før stengningstid var det fortsatt noen som lot seg friste av lukten av nystekte vafler og kaffe og sjokolade.

Solvang oser det bokstavelig av tradisjoner. Med hjemmebakst og utsikt utover Garsjø og på takåsene kan vi se bilder av forfedrene på det gamle småbruket og dekorasjoner med masse troll på peishylla. I likhet med Eiksetra er det åpent på alle lørdager og søndager i skisesongen, og på høytidsdagene i påsken.

1/4 (DSC_8911 [1600x1200].JPG)
2/4 (DSC_8916 [1600x1200].JPG)
3/4 (eiksetra_gunn_cecelie_fam.JPG)
4/4 (solvang_m_bestemor.JPG)
Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode