Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e4a7517b46d0172511b6cf0cf2babdeb

Nå kommer også tredje generasjon

- Vi er storfornøyde med den flotte og snørike vinteren, sier Marit Tveten Ellingsen og datter Nina Tveten Eriksen på Solvang i hjertet av Finnemarka.

Marit og Nina er henholdsvis femte og sjette generasjon på småbruket Tveten ved Garsjø. Marits tippeoldefar, Nils Olsen, født 1831, kom flyttende fra Hokksund i 1860. Serveringsstedet har lange tradisjoner. – Vi driver også transport til nærmeste skiløype eller til hytter, sier Marit.

- I år har vi hatt mange nye gjester. Men det er morsomt for meg å møte barnebarna til mange av dem som tidligere har vært gjester her.

Lukten av nystekte vafler møter oss allerede i gangen. Innenfor er det både hjemmekoselig og tradisjonsrikt. Svart-hvit bildene av sliterne i slekta gir oss et innblikk i tidligere tiders levesett på bruket.

Har du ikke vært der, bør du ta en tur i helga. Lettest adkomst er det fra Egge, kort vei fra Eiksetra er det også. Mens Eiksetra kan by på flott ake og skileikannlegg, kan Solvang by på ro og utsikt mot Garsjø.
Løypebas Anders Haverstad melder om supre forhold, spesielt på skyggesidene. Løypene i Garsjøområdet er nykjørte. Han anbefaler grunnvoks med klister for å sikre feste der det er is. Det var ned mot 12
minusgrader natt til lørdag ved Garsjø.
.
Familien Stenvik med pappa kjetil og mamma Frida , barna Sander, Tuva og Katrine fra Egge synes det er utmerket å komme inn og kose seg med vafler
Randi Haftorn og Tore Brath er godt kjent på Solvang. De hadde gått fra Kanada.
Utsikt fra Solvang ut mot Garsjø
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode