Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 258d0357ec511c38d6eab64de9ea09fa

Jo, da skiføre fins ---

Løypene inn mot Nykjua og Fallet fristet dette trekløveret, Stine Moen, Kjersti Helgesen og Jan Asgeir Hansen, her ved en relativt godt besatt parkeringsplass i Kanada

Stine fra Asdøl i Sylling var ferdig med sin søndagstur, og stod og ventet på sin far, Truls Moen, som ønsket å gå inn mot Fallet.
Kjersti Helgesen bor like i nærheten og er nærmest lommekjent i området. - På tirsdag var det drømmeforhold, forteller hun.  - Med hodelykt hadde jeg en kjempeflott kveldstur. Jeg var ikke hjemme før i halv ellevetida.

Jan Asgeir Hansen er bosatt på Åskollen i Drammen. Pensjonisten er en ivrig skitrimmer og kjenner til muligheten i dette området, når det ellers er sparsomt med snø i drammendistriktet.

På løypetelefonen rapporterte løypebas Anders Haverstad om brukbare forhold også fra Eggevollen mot Eiksetra, selv om han opfordrer folk om å være litt forsiktig.  På lørdag var det kjørt løype videre fra Eiksetra mot Solvang og Svarthavna. Han meldte om 20-30 cm på det meste i dette området.

Men forholdene er aller best inne ved fra Dammyrdammen og inn mot Nykjua og alternativt innover løypa mot Fallet. Inne ved Nykjua mot Åsvanna meldes det om 30-40 cm snødybde.

Ukens trimtips for skiglade trimmere er altså følgende: Ring løypetelefonen 815 50 690
Og kjøper du deg ei god hodelykt kan det bli en flott kveldstur  ---

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode