Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c81f790282ec949fa9c6b4acd2dcb46b

Fine skiforhold

Løypekjørerne i Lier kommune kan tilby 11 mil med løyper, og det er målt snødybder helt ned til 55 cm. Det gleder skiløperne.

Denne fornøyde gruppen traff i Kanada i skumringstimen ved starten på løypa fra Kanada

- Det er drømmeforhold, spesielt fra Eggevollen inn mot Eiksetraomsrådet, forteller løypebas Anders Haverstad til Liernett lørdag kveld. - Det samme kan man si om løypa nordover. Det er inntil 55 cm inn mot Nykjua. Snømengdene er imidlertid for små til at det kan kjøres helt ned til parkeringsplassen i Kanada.

Den aktive løypebasen, som rakk å være med en gruppe deltakere fra Sjåstad/Vestree Lier IL på skirenn på Konnerud lørdag, reiser til Puerto Rico på Gran Canaria for å kombinere juleferie med et treningsopphold sammen med familien. Da dreier det seg om sykling. Sønnen, Andreas, som også deltar noe i langrenn, satser mest på sykling etter en den fine framgangen de siste årene. - Men vi er hjemme før nyttår, sier Anders. - Vi har ikke tid til mer.

Det er vel tvilsomt om det blir nødvendig med løypekjøring på en stund skal en stole på yr.no. Det meldes om kuldegrader uten nedbør de nærmeste dagene. Sol, fra minus fire på mandag, ned til minus åtte på tirsdag, minus fire på onsdag, men på lillejulaften blir det pluss to grader. På julaften meldes det om pluss fire. Så benytt anledningen til en frisk tur innover marka.

For detaljer og mer info, ring Løypetelefonen 815 50690

Det er også kjørt i Øverskauen. Mer om det senere.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode