Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e4e0c57056c2dd5c0d324f715ba35f5c

Skitur er mulig

Til tross for små snømengder har Anders Havestad (på bildet) og hans mannskap i Lier kommune klart å pakke noe snø slik at de ivrigste skiløperne kan prøve seg i helga.

På fredagens løypetelefon rapporter Haverstad at det er mulig å gå både fra Kanada og Eggevollen. Men det er kommet kun 5-6 cm nysnø. Derfor kan det være glatt og isete. Haverstad gjør skiløperne oppmerksomme på at man komme ned på grus også, og han maner derfor til forsiktighet.  Så det er vel lurt å ta "gammelskia" --

- Det er pakket
, er det gjennomgående utttrykket som går igjen i løyperapporten. Det er ikke satt spor i noen løyper. Aktuelle løyper er et par kilometer ved Svarthavna, strekningen Kanada - Saga, eventuelt mot  Store-Nykjua  eller langs den relatativ flate trasseen fra Ulafoss (krysset ved elva Lille Nykjua) til og fra Fallet.

-  Nå spørs det hva en eventuell værendring vil gjøre med løypa, sier Haverstad på telefonen til Liernett seint på fredag kveld. - man kan jo håpe på at mildere vær gjør at snøen fester seg litt til isen.
Han vil ut å sjekke løypene tidlig lørdag morgen. Muligens vil han da komme med med en ny løyperapport på lørdag. Så ring løypetelefon ( 815 50690) før du eventuell legger ut på tur.

Liernett oppforder publikum til å sende oss løyperapporter.

God tur!
Forrige artikkel:KulturnattenNeste artikkel:Nytt stipend delt ut
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode