Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 799f059ab77b49359359c23409f9ca25

- Kle deg godt!

Per Hægstad, en av veteranene i Turistforeningen, lover god stemning og fin service for skiløperne når de passerer Saga i morgen -

Per Hægstad og Søren W Thorne i DOT (Drammen og Oplands Turistforening) har i mange år forberedt storinnrykket. Dagen før fjorårets Hauern og Th Haug-marsjen var Liernett på plass på Saga da Søren slo hull på isen på bekken. Det trengs mange liter vann til søndagens skifest.

- I år har vi bestilt 200 liter ferdigblanda saft, sier Per Hægstad. - Ved hjelp av Lier kommunes løypemaskin håper vi det går greit å få frakta safta opp i dag. Løypekjører Trøen kjører løyper i ettermiddag, opplyser Hægstad som oppgir at DOT stiller hele 13 medlemmer til å yte service på Saga.

Storkjelen over bålet er på plass, men det er tvilsomt om løperne i Hauern vil benytte seg av den lovlige dopen som kaffen fra kjelen. Men for marsjdeltakerne er det en viktig del av turen å nyte kaffe og medbrakt niste, og betrakte svette og stressete løpere fare forbi.

Hægstad er redd for at mange turgåere dropper marsjen på grunn av kulden. – men kler du deg godt, og tar det med ro og bruker dagen blir det nok en fin tur. Det er flotte løyper og så blir det klart vær med sol.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode