Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9e924ae499bd7072fcf10e329ea6bf11

Nesten tusen på ski.

Hauer`n og skimarsjen 2004: cirka 850 skiløpere frydet seg over perfekte vær - og føreforhold i dag. 357 løpere gikk Thorleif Haugs Minnemarsj (”Hauer`n) og cirka 500 gikk Th. Haugs-marsjen. Som mange har fått med seg var Arne Christoffer Sand fra Sjåstad / Vestre Lier raskest. 28 løpere fra Lier stilte til start fra lierklubbene.


Fra Solvang saftstasjon

Av de 28 løperne fra Lier, var det kun en kvinne. Solfrid Dahl fra Sylling fullførte på 2.59.50 (17.49 etter vinneren) og fikk dermed 3. plassen. Hvor var de andre jentene?— Liungen var best representert med 12 løpere, mens Sjåstad/Vestre Lier og Lier IL stilte med henholdsvis 10 og 6 løpere hver.


Per Hægstad fra Lier er veteran på saftstasjon på Saga. Her får en litt til til å slå av en slå av en prat med en av deltagerne.

henholdsvis 10 og 6 løpere hver. Rennleder for skimarsjen, Terje Landsverk fra Drammen og Oppland Turistforening, var fornøyd med arrangementet, selv om det var noen færre i forhold til målsettingen på 1000 deltagere totalt. – vi må huske på at det var opptil 2000 som deltok i 70-åra. det er ne målsetting om at vi skal nærme oss dette. Neste år håper vi på 1400 deltagere. Det var lite som tydet på at det var problematisk å kombinere disse to løpene. Det er andre året på rad at Hauer`n og marsjen arrangeres på samme dag og i samme trasé.


Svartkjelen er på plass.

Drammensklubbene, Strong, Drammens Ballklubb, Drafn og Sturla sto for arrangementet sammen med Turistforeningen, som tradisjonelt har stått ansvarlig for skimarsjen.


En fornøyd Terje Landsverk etter en vellykket gjennomføring

For orden skyld: Distansen fra starten i Geithus til mål på Spiralen er 38 km. Det var også i år mulig å gå marsjen fra Kanada, som utgjør cirka samme distanse. For liunger, spesielt de som er bosatt nord i bygda, er det et godt alternativ. Startnummer og startkort fås på Saga. Startkontingenten betales ved målpassering. Fullstendig resultatliste, se www.hauern.com


Deltakere som knapt nok har tid til å drikke

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode