Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 62de14af1c7cc592c6375ca5221e2a9a

Legger grunnlaget for skisesongen

ROS` skigruppe la en del av sin treningssamling til Lier --

Mens augustsola varmet på lørdag ble Liernett påminnet om at en ny skisesong er i gang om noen måneder.
Vi traff ROS` ski gruppe 13 år ved Lyngåskrysset på lørdag, mens vi de stoppet opp for en drikkepause på veien mot Gjellebekk parkeringsplass.

- ROS ski har en samling for løpere fra 11 år og oppover hvert år i juni før skolen slutter og i august etter at skolen har begynt, forteller Jan Thonhaugen, leder i skigruppa.

- En del av samlingen er en runde på ski fra Spikkestad , Lahell til Tranby / Gjellebekk parkeringplass med skifte til joggesko og på bena tilbake gjennom skogen til Spikkestad.

På bildet ser vi:
Fra venstre: Henrik Thonhaugen, 19 år Ola Fjelltun Stensvand, 15 år. Geir Thomas Schie, 14 år,
Martin Kristiansen, 15 år Kristoffer Bryhn, 14 år. Vibeke Stubberud, 17 år. Ingrid Lansverk Grim, 17 år. Stein-Roar Hopen, leder. Jan Egil Thonhaugen, leder.

Andre løpere som var med på samlingen men ikke på bildet var Kristoffer Carlsen 14 , Andreas Hillestad 18, Anders Wahl 18 og Anders Fjell 17, Kristine Lindland 17.

- Er det noen løpere som det stilles spesielt store forventninger til?
- Det er vanskelig å trekke fram noen enkelt løper, mange av de nevnte løperne har vært kretsmestere i Buskerud i sine årsklasser, to har deltatt i senior NM 2009 stafett menn og vekslet som nummer to etter første etappe, en har blitt best i sin klasse i Hauer`n 2009 og andre har allerede tatt merke i Birkebeineren, en har blitt kretsmester 1500 m friidrett løp, mens jeg bare fyller opp startlistene slik at de gode har noen å slå og det må de beste alltid huske på.

- Hva er målene for neste sesong?
- Målene for neste sesong er for noen å bli best mens andre vokser på sin framgang uten å bekymre seg for å bli nest best, avslutter Thonhaugen.

Forrige artikkel:På Hamar med slaktNeste artikkel:På internasjonalt profflag
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode