Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 99c35d1d74dc74c57eea32193a288c19

Skitunnel i Lier?

- Caroline Tangen fra Lier har deltatt for skikretsen før, sier skitrener Øyvin Narjord bildet) som en kommentar til at Buskerud Langrenn, med trenere og støtteapparat, har vært på samling i skitunnelen i Torsby i Sverige den siste uken, fra 23.-28.juli.

Øyvind Narjord og kona Eva (th, her fra en skitur i Kanada sist vinter) forteller at skigruppa trener tirsdager fra Eggevollen og torsdager fra Kiwi i Lyngåskrysset. Han har valgt lokale samlinger foreløpig.

Hege Kurland, leder av langrennskomiteen i Buskerud skikrets, har sendt oss denne rapporten fra Skisamlingen i Torsby:

Det har vært en veldig givende og positiv samling, med to treningsøkter om dagen. Løperne har fått ca. 6 – 7 økter på ski i tunnelen i løpet av uken, og trenerne, Steinar Mundal og Ritva Bakken, er kjempefornøyd med både innsats og kvalitet fra løpernes side. I tillegg til økter på ski, har det vært barmarkstrening med intervall, samt styrke, bevegelighetstrening og uttøying, i bolker utover dagen, og tilpasset øvrig program. Restitusjon er viktig, så det var lagt inn tid for hvile mellom øktene.

Buskerud Langrenn har bodd på Svenneby Vandrarhem som tok imot oss på en glimrende måte, og vi hadde nesten stedet for oss selv.

Det har vært veldig aktive dager, og løperne er kreative og aktive også på fritiden... det ble både barbeint-fotball, volleyball og bading utenom øktene.

Samlingen i Torsby var preget av kvalitet på alle måter og laget er også innbyrdes sterkt både treningsmessig og sosialt.

Skitunellen i Torsby er et eksempel til etterfølgelse, og det hadde vært utrolig nyttig å ha en slik også i Norge. Det var mange skiløpere fra Norge som benyttet tunnelen mens vi var der, , og vi møtte også både norske og svenske eliteløpere.

Buskerud Langrenn hadde også invitert Tord Gjerdalen til denne samlingen, og Tord bidro med assistanse til øvrige løpere, samt fikk seg noen gode økter selv. Han uttrykte forøvrig at han synes samlingen var veldig bra.

Det er gledelig og inspirerende å jobbe med så mye positivitet både fra løpere, trenere og øvrig støtteapparat, og vi ser at det Buskerud Skikrets gjør nå, er riktig.

Det blir nok heller ikke vår siste tur til Fortum Skitunnel! Neste samling for Buskerud Kretslaget var også på langrennsamling på Gol den 5. august.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode