Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cd17073bba7d20218e862456eab2e5fc

Flertall for Buskeruds smarte energiforslag

Buskerud Venstres stortingskandidat la frem sitt energiforslag på landsmøtet i Stavanger

Ulla Nordgarden fra Drammen og Buskerud Venstre talte til landsmøtet om å skille mellom høyverdige (strøm) og lavverdige (varme) energikilder og å gå over til en mer smart energibruk, hvor bioenergi, fjernvarme og alternative energikilder benyttes til oppvarming, mens høyverdige, fornybare energikilder benyttes til øvrig forbruk.

- Dette er en ny måte å tenke energi på og en viktig presisering i programmet. Smart energibruk handler om bevisstgjøring av hvordan vi bruker energi. Vi ønsker å innarbeide begrepet smart energibruk i samfunnet, og mener Venstres stortingsprogram er det beste stedet å begynne, sier Ulla Nordgarden, Buskerud Venstres 1. kandidat til høstens stortingsvalg.

Forslaget ble vedtatt med stort flertall på landsmøtet. Buskerud Venstre fikk ikke full tilslutning for sitt forslag om å øke grunnfondet for fornybar energi til 100 milliarder, men landsmøtet vedtok å øke fondet fra dagens 20 milliarder til 40 milliarder.
- Dette er god og radikal politikk, selv om resultatet ikke er like radikalt som vårt opprinnelige forslag sier Ulla Nordgarden.

Les også: Vil kjempe for bioenergi

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode