Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Sylling skole i Lier kåres til Årets Regnmakerskole

Sylling skole i Lier kåres til Årets Regnmakerskole på scenen med Wig Wam og Idol-Christian torsdag Sylling skole i Lier i Buskerud kommune har deltatt i konkurransen om energimåling i skolene sammen med 183 skoler og hele 297 klasser. Torsdag 2.juni mottar de prisen som Årets Regnmakerskole av Enova direktør Eli Arnstad, foran 3500 Regnmakerbarn på Regnmakernes Vennergidag i Trondheim. Wig Wam og IDOL-Christian er blant artistene som skal delta på Vennergishowet klokken 13.00, som også filmes av NRK Barne TV PysjPopBaluba.

Bakgrunn for kåringen Energimåling i skolene er et samarbeid mellom Enova SF og Utdanningsdirektoratet. Elever og lærere finner informasjon og hjelpemidler på Utdanningsdirektoratets Nettverk for Miljølære www.miljolare.no. Her skal også elevene registrere sine målinger. Energimåling i skolene har i år foregått i perioden november til mars 2005.

Energimålingskonkurransen og kampen om å bli Årets Regnmakerskole har også blitt annonsert gjennom NRK Barne TV PysjPopBaluba, som vises lørdags morgener på NRK 1.

Hele 10-ende trinn på Sylling skole i Lier har utmerket seg i energimålingskonkurransen som årlig arrangeres i regi av Enova SF i samarbeid med Utdanningsdirektoratet. Dermed ble deres skole kåret til Årets Regnmakerskole 2005.

Tre representanter fra 10-trinn, Annelise Onsrud Mjøen, Siri Fauske og Helene Hornstuen Mathiesen, vil torsdag motta prisen på vegne av skolen i Trondheim. Denne jentetrioen ble ikke valgt tilfeldig som ambassadører for skolen, de har skrevet en energirapport for hele skolen.

Sylling skole har utmerket seg ved å være aktive på alle områder, både på registrering av energibruk, målinger og sparetiltak. I tillegg er de den eneste skolen som også har laget en egen energirapport for skolen energibruk. Annelise Onsrud Mjøen, Siri Fauske og Helene Hornstuen Mathiesen har laget en rapport i samarbeid med vaktmesteren og driftsavdelingen i Lier kommune, hvor de har sett på sammenheng mellom energibruken og utetemperaturen. Klassen har gjort flere tiltak på skolen for å redusere energien, og jentetrioen har i sin rapport sett på om tiltakene elevene har gjort, er målbare.

Linker:

Sylling skoles energirapport:
http://www2.nilu.no/raptor/index.cfm?fa=renderer.xslRenderer&nReportId=406&l

Deltakerside Sylling skole:
http://www.miljolare.no/data/ut/deltaker/?d_id=1967

Kontaktpersoner:

Sylling skole
v/ Naturfaglærer Tuva Heen
3410 Sylling
Telefon: 32241780

Bjørn A. Mosskull
Energirådgiver, Norsk Enøk og Energi AS, Drammen
Prosjektleder for energimåling i skolene på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet
Tlf:97 098 002
e-mail: bam@nee.no

Turid Helle
Prosjektansvarlig for Regnmakerne, Enova SF
telefon: 73 19 04 65/ mobil: 924 82 321
e-mai: turid.helle@enova.no

WIG WAM og IDOL- Christian opptrer for 3500 Regnmakere i Trondheim 2.juni

Det blir energi over alt og i alle slags former når 3500 Regnmakerbarn samles på Regnmakernes Vennergidag på Torvet i Trondheim torsdag 2. juni. WIGWAM, Christian Stenseng fra årets IDOL, Norges yngste popstjerne Charite, den nykårede vinner av Grand prix Junior 2005 , Malin Reitan (9) fra Trondheim, og forfatter Klaus Hagerup vil opptre på Vennergishowet.

Alle elever fra 5. og 6. trinn fra skolene i Trondheim, Melhus, Malvik og Klæbu er invitert til Regnmakernes Vennergidag i Trondheim, som arrangeres av det statlige foretaket Enova SF.

Regnmakernes Vennergidag er en annerledes skoledag med mange spennende aktiviteter, konkurranser og stort show.

I tillegg til flere konkurranser kåres også Årets Regnmakerskole. Det vil trekkes en vinner blant alle skolene som har gjennomført energimåling ved sin skole. 183 skoler og hele 297 klasser kjemper om å bli Årets Regnmakerskole.

Dagens høydepunkt er det store Vennergishowet mellom kl.13.00-14.00, som filmes av NRK 1 Barne- TV, PysjPopBaluba.

Artister som skal opptre på showet er Grand Prix-deltakere, WIGWAM, Christian Stenseng fra IDOL, Norges yngste popstjerne, CHARITE, fra Trondheim og den nykårede vinner av Grand Prix Junior , Marit Reitan (9) fra Trondheim. Forfatter Klaus Hagerup vil fortelle om Regnmakerboka. Klaus Hagerup har skrevet Regnmakerboka, som alle landets skoler har mottatt dette året, og er nå i gang med å skrive Regnmakerbok nr 2, som kommer ut til skolene høsten 2005.

Elever ved Steindal skole i Trondheim fremfører egenskerevt Regnmaker-rapp.

Programledere er Kjersti Gullvåg og Truls Pedersen fra NRKs PysjPopBaluba.

Hvem er Regnmakerne?

Regnmakerne er Enovas nasjonale satsing for barn og unge. Regnmakerne skal involvere, engasjere og skape interesse for energi og miljø. Barna møter Regnmakerne som en del av skoleundervisningen, i bokform skrevet av Klaus Hagerup, på CD laget av Rolf Løvland, gjennom NRK Barne- TV PysjPopBaluba og på Regnmakerne.no.

Regnmakernes Vennergidag er et årlig arrangement i Regnmakersatsingen. I fjor ble Regnmakernes Vennergidag holdt på Rådhusplassen i Oslo, i år holdes den i Trondheim, og neste år er det Bergen som får gleden av arrangementet.

www.regnmakerne.no
www.enova.no

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Silje Stavik, Informasjonsmedarbeider for Regnmakerne
Tlf: 23 08 65 20 /mob: 92 42 98 13

Turid Helle
Prosjektansvarlig for Regnmakerne, Enova SF
tlf: 73 19 04 65 / mob: 92 48 23 21

Flere saker fra arkivet

Imponerende oppslutning

Det sier prosjektleder Roar Bogerud (på bildet) om vinteraktivitetskurset som hadde som mål å gi de ansatte innen Skolefritidsordningen bedre kompetanse.

Inspirator for trivselsledere

Andrè Bergdølmo koste seg sammen med 180 barneskoleelever og deres lærere i Syllinghallen onsdag formiddag.

Ny asfalt til skolestart

Men boligfeltet lar vente på seg og elevtallet ved Nordal skole synker og synker --

Tinestafetten 2009

59 lag deltok i årets tinestafett i Sylling

Privat kontra offentlige skoler

Det er et spørsmål som mange politikere stiller seg, skriver ukens petitskribent Bill Sandstrøm.

Årets Tinestafett

Tinestafetten arrangeres 1. juni

Tranby-elever i nasjonal litteraturjury

Elever ved niende klasse på Tranby skole er plukket ut til å være med i juryen når vinneren av UPrisen skal kåres

Aktiv 365 på Hennummarka skole

Aktiv 365 fortsetter neste skoleår, noe barna på Hennummarka skole var veldig fornøyde med

Milevis på ski på Hegg, Heia og Hennummarka

- 29 elever på Hegg skole har registrert nær 560 mil på ski hittil i år, sier lærer Halvor Jordbakke til Liernett.

Suksess med gratis skidag i Sylling

Sylling skole dro på skidag i Øverskogen.

Torg ved skolen

Den nye skolen på Stoppen får et torg i midten

TORSDAG 15. APRIL FRA KL 1500-1800

I forbindelse med åpningen av ”Nye Sylling skole” ønsker elever og voksne på Sylling skole å vise fram det nye skoleanlegget for alle interesserte. Vi inviterer derfor foreldre, besteforeldre, familie for øvrig, alle ”Syllingdøler” og eventuelle andre interesserte til å komme innom skolen mellom kl 1500-1800. Elevene i 7. –8. –9. og 10. klasse vil flytte skoledagen til kveldstid og fylle skolen med forskjellig aktivitet. De minste elevene har vanlig skoledag og kommer eventuelt på besøk på kveldstid sammen med sine respektive.

Program for guttekonferansen

Hva skjer'a?

Aktiv 365 har kommet til Lier

Ordfører Ulla åpnet Aktiv 365 på Hennummarka skole på Tranby og var rask til å prøve de nye trikkesyklene som skolene i Lier har fått

Gå til skolen-dagen 18. oktober

Gå til skolen torsdag 18 oktober! Alle skoler i Norge har fått en oppfordring om å bli med på ”Gå til skolen-dagen” 18. oktober. En god skolevei er viktig (...)

Over 540 tusen fra Lier

Takket være innsatsen fra barn og ungdom ved barneskolene i Lier ble bøssene fylt opp, og sårt tiltrengte kroner kom inn til "Leger uten grenser".

Fin sjetteplass

Jan Auen Hafskjold (på bildet) tok en fin sjetteplass under lørdagens konkurranse, men det var flere andre gode plasseringer av lokale ryttere under årets Norway Grand Prix på hjemmebanen, Linnesvollen

Syttende mai i Lier

Det blir tog, musikk og gudstjenester mange steder i Lier på torsdag, og Lier Bygdetun holder åpent.

Sprang og dressur

Norway Grand Prix bør samle et tusentallig publikum på Linnesvollen i Sant-Hanshelga

Full fart på Sylling stadion

- og fornøyde deltakere i alle klasser under årets Kanada Rundt

Drømmer om å delta en gang

De unge rytterne Kristin Brenden Hansen (t.v.) og Marthe Apenes (i midten) fra Sylling var to av hundrevis av ungdommer som kom for å lære og la seg inspirere på Norway Grand Prix på Linnesvollen.

Trygg oppvekst – med vekt på skolepolitikk

KrF er familienes fremste forsvarer. Dette blir tema i årets valgkamp. Vi skal prege skolepolitikken i hver kommune. Vi har bidratt og bidrar til å finne gode l (...)

Lite penger til bøker neste skoleår?

Lite penger til bøker neste skoleår, fordi skolene må spare 1,2 millioner kroner.

Boksalg og leseglede

Elevrådet på Heia skole ønsket å tjene penger, men ønsket samtidig å gjøre noe for skolens elever. Emilie og Teoline solgte bøker til 1. trinn.

Første skoledag i Lier

Mange spente 6 åringer startet på skolen i dag

De unges kommunestyre

15 saker stod på sakslisten da De unges kommunestyre var samlet på Haugestad torsdag.

Færre klasser neste skoleår

Hovedutvalget for utdanning har vedtatt totalt 4,5 færre klasser i de videregående skolene Buskerud neste skoleår, grunnet synkende elevtall

Tinestafetten gjennomført etter ett års pause.

I fjor ble Tinestafetten gjennomført igjen etter ett år opphold grunnet bygging på Sylling skole. Vel 600 deltakere og 400 tilskuere fikk en fin dag i godværet på Sylling stadion.

Gøy med Leik

Vi skal skape begeistring gjennom aktive og glade barn

Store skoler er det beste for brukerene!

Endelig skal skolestrukturen i Lier under lupen. Jeg forventer at dette vil føre til en fremtidsrettet grunnskolestruktur med fokus på kvalitet for barna og lærerne, - og ikke nostalgikerne.

Forsterket leseopplæring - hvor er pengene til det?

Innlegg fra Utdanningsforbundet Lier om rådmannens forslag til budsjett 2009

Jagland følger opp

Stortingspresident Torbjørn Jagland møter elever ved Briskeby skole og kompetansesenter på mandag

Programmet for 17. mai 2011

Barneskolene i Lier har som vanlig egne arrangementer på 17. mai. Programmet for hver skole finner du her.

Gå til skolen-dagen 16. oktober

Gå til skolen-dagen 16. oktober 2008 Norges naturvernforbund ved barne- og ungdomsorganisasjonen "Miljøagentene" markerer den årlige "Gå til skolen-dagen" 16. (...)

Syklet til Marienlyst

Tine og Marita fra Gullaug skole ledet an for de disiplinerte syklende sjetteklassingene på vei hjem fra Tinestafetten på Marienlyst på onsdag i forrige uke.

Den kulturelle skolesekken.

I ei tid der kultur og skole er utsatt for sparekniven, kommer ei gavepakke av de sjeldne. 180 millioner skal årlig brukes på å tilby landets grunnskoleelever et likt og godt kulturtilbud. Pengene er tenkt brukt til å gi elevene en kulturell identitet og et forhold til egne røtter.

Under samme himmel

Niendeklassingene på Lierbyen skole med flott og tankevekkende musikal

Lierskolen - på tide med innholdsdebatt!

Kunnskapsløftet er innført, med målsetting for opplæringen i grunnskole og videregående skole, og et helhetlig 13-årig løp. I løpet av valgperioden ble det i st (...)

Burde et 2. fremmedspråk bli obligatorisk?

Kanskje er det skuffende for mange elever, lærere og foreldre i Lier at et 2. fremmedspråk på ungdomsskoletrinnet ikke blir obligatorisk. To av Liers ungdomskoler vi har vært i kontakt med, var nemlig godt forberedt på dette kunnskapsløftet.

Manglende koordinering

Mens svømmeopplæringa i Drammen får strykkarakter, kan mye forbedres på samarbeid mellom Lier Svømmeklubb og skolene, mener Ann Christin Gjerdseth i svømmeklubben

25 år med eldres dag

Bak scenen står en sjuåring og tripper. Finklærne er nystrøket og skoene er blanke. Det er Besteforeldrenes dag på skolen, og han skal opptre.

Informasjon i etterkant

Tillitsvalgte har ikke blitt rådspurt før tilsettingen verken på skole- eller kommunenivå, bekrefter Hanne Mathiassen leder av Utdanningsforbundet i Lier

Ønsker overvåking av overvåkerne

I Lier har blant annet de to skolene St. Hallvard vgs og Lier vgs kameraovervåkning, og nå ønsker Datatilsynet å klargjøre hva som er lovlig og hva som er ulovlig bruk av dette

Kanada Rundt for 26. gang

I kveld arrangeres det tradisjonsrike løpet Kanada Rundt for 26. gang i Sylling

Mye skolehistorie på Bygdetunet

Men hvor var Glupingen, bortsett fra et uanselig tidlig eksemplar låst inne i en glassmonter?

Hvilken virksomhet i Lier stiller med flest deltakere?

Friidrettsgruppa i Sylling IF utfordrer alle virksomhetene i Lier Kommune til å stille med flest mulige ansatte i Kanada rundt. Det er sosialt, sunt og kjempegøy. Trimmerne kan løpe Kanada Rundt (6 og 12 Km) Kanada Rundt (12 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen, Kanada, Tronstad og tilbake til skolen, mens Kanada Rundt (6 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen og tilbake til skolen. Håper mange tar i mot denne utfordringen og stiller på Kanada rundt i år.

Merkevaren musikk

Onsdag og torsdag setter niendeklassingene på Lierbyen skole opp musikalen "Drømmen" i skolens gymsal

Smilte likevel

Sylling skole, her representert med Julia Isabel Mora Folkvord, Emilie Andrea Dahl og Maren Elisen Braaten måtte gi tapt etter hele ni deltakelser i Nrk Buskeruds gjettekonkuranse.

Stipend til lokal trommeslager

Årets vinner av Haugestadstipendet er 22 år og fra Sylling

Aprilblomst i juni

Blomst til rektor på Lier Kulturskole, Ingvard Leivestad

Ingen mishagsytringer

Nina K. Martinsen og Åse Bryn ved Hegg skole, en av de 194 ansatte som streiker i Lier kommune, satt streikevakt i dag --

Hans Martinsen på gamle trakter

Hans Martinsen besøker gjerne gammelskolen på Øverskogdagen

Bildeserie

I dag fotograferer vi Sylling skole.

Kvalitetsutviklingen i Lierskolen

Uttalelse til saken om Skolestrukturen i Ytre Lier

Minst og best

Alle fjerdeklassinger ved Nordal skole svømmer 200 meter. Les mer om undervisningen i svømming ved lierskolene.

”Da klokka klang”

Sommerutstillingen er et samarbeid mellom Lier Bygdetun, Lier Historielag og Lier kommune, kulturkontoret. Den skal gi et bilde av Lierskolens utvikling og historie gjennom 200 år

Ungdommens kulturmønstring på fredag

UKM er årets kulturelle høydepunkt for Lierungdom. I år er det hele 74 påmeldte liunger, fordelt på 44 forskjellige innslag.

Tour de France - stemning

Roar Bogerud foreslår at lokalbefolkningen i Sylling gjør noe ekstra ut av 17. maifeiringen når det store sykkelrittet, Glava Tour, går gjennom sentrum. Han har fått god respons allerede -

Ungdommer hjelper

I flere år har elevrådene ved ungdomsskolene i Lier drevet småjobbsentraler.

I stadig fremgang

I fjor ble Silje Bæra Hørthe fra Sylling nummer 10 i NM i terrengløp. Under årets norgesmesterskap i Trondheim ble det en klar forbedring.

Åpent møte om skole.

Kultur, oppvekst og undervisningsutvalget i kommunen holdt åpent møte i aulaen på Sylling skole. Dette kunne ha blitt omtrent så kjedelig som det høres ut, men i stedet ble det ganske interessant.

Hederspriser i Sylling

David Svendsen var en av flere som ble takket for en fabelaktig innsats av Narve Holmen på sesongavslutninga for fotballen i Sylling IF på torsdag.

Uhell i Sylling Grand Prix

Tre personer skadd etter olabilløp under JordbærEventyret i Sylling

17. mai i Lier (2006)

Her finner du fullstendig program for 17. mai for alle skolene i Lier (2006)

Faren må ha med morgenkaffen på treninga

Liernett presenterer de nye spillerne i Toppserielaget Liungen: Helene Hornstuen Mathiesen (17), den ene av Liungens to nye keepere, har vært på egentrening grytidlig om morgenen før sesongstart. Den idrettsinteresserte faren, Trond, har stått opp grytidlig og sørget for skyss.

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Naturfagets dag

Sylling skole satte fokus på naturfag

Afrikanske rytmer i Sylling

Tourmani group fra Tanzania er på norgesturne. Etter å ha spilt i, blant annet, Trøndelag Teater, Olavshallen og Hedmark Teater kommer de til aulaen i Sylling

17. mai-programmet 2010

Grunnlovsdagen er som vanlig fylt av store og små aktiviteter rundt på barneskolene i Lier.

Desemberblomsten til Oddevall skole

Oddevall Skole fikk Månedens blomst for desember

Manglende samarbeid

Svømmeferdighetene til barna i Lier er dårligere enn før, mener leder i Lier Svømmeklubb, Ann Christin Gjerdseth som savner en koordinerende funksjon på tvers av skolene

Barnas miljøvernpris til Turid Avdal og Truls Hafslund

Ordfører Ulla nævestad ga i går Barans miljøvernpris til bestyrerne på Eiksetra, Turid Avdal og Truls Hafslund. Prisen fikk de for sine aktivitetsfremmende tiltak på Eiksetra som gir barn opplevelser, kunnskap og holdninger om miljøvern.

Lærerfri skole på Oddevall

Elevene på Oddevall skole fikk oppleve to litt annerledes skoledager, da foreldrene inntok lærerrollen.

Kuvending av statsråden

- Så er det skjedd igjen. Undervisningsministeren skal reparere på valgfagene i ungdomsskolen, skriver ukens gjesteskribent i en kommentar til en kronikk som ble publisert i flere av landets aviser denne uken.

Tar Kiwi-kunnskap til klasserommet

Ni lærere fra Buskerud fylkeskommune har i høst hospitert i salgsfaget på Kiwi-skolen i Lier.

Til Tour de France

Familiene Bekken Nilsen og Hornstuen Mathiesen håper å få oppleve fire-fem etapper av sommmerens største idrettsbegivenhet

Lierskovens Dramathiiske Selskab får årets kulturpris

Årets kulturpris til revygruppe.

Slik jobber en kunstner.

Da Ole Lislerud fikk tilslag på sitt forslag til utsmykking av Sylling skole, var en del av avtalen at han skulle formidle bakgrunnen for utsmykkingen til elever ved skolen. For en stund siden fortalte han om arbeidsprosessen og hvorfor ting ble som de ble – i går var det elevenes tur til å prøve seg som kunstnere.

Gull og 4. plass

- Det var veldig jevnt mellom de tre beste ved halvgått, men jeg avsluttet godt og vant på det, sa en veldig fornøyd Sindre Jansson Haverstad som sammen med søstra Maren er klar for VM i skiorientering

Bærbare PC-er til alle

Alle elevene i de videregående skolene i Buskerud får egne bærbare PC-er

NEDLEGGING AV ODDEVALL SKOLE?

Jeg tilhører ikke dem som villig vekk kritiserer politikerne som om de var annenrangs borgere. Tvertimot, de gjør sin sure samfunnsplikt for alle oss andre og får mest kjeft for det.

Sparer fire spillere

Både Miriam Mumtaz (på bildet), Kathrine Nydahl, Anneli Ingebo og Marthe Kvaale, alle med småskader står over årets siste hjemmekamp mot serieleder Trondheims-Ørn, men er nok klare igjen mot Klepp neste helg.

Buskerudfinalen for Tinestafetten

Seier til 7. klasse fra Hennummarka skole

Sterk innsats

Martin Bekken Nilsen fra Sjåstad/Vestre Lier IL gikk inn til en fin plassering i Norges-cupen i Granåsen utenfor Trondheim i dag.

24 timers samling for ressurselever i Lier

Det var aktivitetslederkurset i Syllinghallen for skoleungdom fra Lier

Meget høyt nivå

Det er styremedlem i Buskerud Musikkråd Tore Stustads vurdering etter Ungdommens kulturmønstring forrige helg i Ål Kulturhus

Showkonsert med musikk fra Grease og Fame

Høvik og Lier skolekorps arrangerer showkonsert søndag 11. november

Arrangerer matskole i vinterferien

For første gang arrangerer 4H Buskerud matskole i Sylling.

Pilotgalleriet med inspirerende utstilling på Tranby

Over en lav sko på Tranby. Skomaker ble ved din lest. Det var før det. Den som i dag satser på å livnære seg som skoreparatør, kan risikere å gå skoa av seg. Det er lenge siden halvsåling var en del av grunnskolens sløydpensum. Likevel lot niende klassingene ved Tranby seg inspirere av skoutstillingen og laget fottøy av alle slag som vel neppe noen gang får bein å gå på (med)

Trivsel gir resultater

Håkon Grøttland, nylig suksess som trener for Norges J-15 landslag, overrakte pokalen til kaptein Marit Bekken Nilsen etter at Syllings kvinnelag ble en suveren kretsmester for sjuerlag.

Flere natteravner

I år blir det natteravner også i Sylling, ved Engersand og på Gilhusodden

Edvald vender tilbake til Sylling

Edvald Boasson Hagen vender tilbake til Sylling, seks år etter at han sikret seg en av sine første store etappeseire på samme sted.

Lierskolene i Drammens barnetog

Skoler og korps fra ytre Lier deltar som vanlig i barnetoget i Drammen, og i år har det jubilerende Høvik og Lier Skolekorps fått en hedersplass. OPPDATERT KL 14.48

Kampklar pappa

Jeg flyttet tilbake til Lier etter å ha bodd 6 år i Drammen. Jeg ønsket meg tilbake til Lier fordi jeg trudde at kommunen satset på barn og unge. Vi valgte å flytte til Sjåstad fordi jeg viste at der var en seriøs skole med dyktige ansatte. Etter at vi hadde flyttet til Sjåstad fikk jeg plutselig beskjed at barna våre kanskje skulle busses hit og dit fordi polikerne i Lier kommune ikke ønsker å satse på nærmiljøet til våre barn på Oddevall. Det er en skam at polikere skal knuse et så flott miljø. Veit dere hva dere gjør hvis dere legger ned skolen? Trur ikke dere veit det.

Erlend Almaas minnepris 2011 tildelt Martin Teigen

Prisen gikk til en fotballspiller fra Sylling som har utmerket seg som miljøskaper, lagspiller og fotballtalent.

Pengedryss til Lier-skolene

Kunnskapsminister Øystein Djupedal (SV) gir 1,8 millioner kroner til åtte skoler i Lier og Kongsberg