Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 817176dd82721b7c3192d68f226681ac

NEDLEGGING AV ODDEVALL SKOLE?

Jeg tilhører ikke dem som villig vekk kritiserer politikerne som om de var annenrangs borgere. Tvertimot, de gjør sin sure samfunnsplikt for alle oss andre og får mest kjeft for det.

Imidlertid. IMIDLERTID!!!! Det går en grense for hva som kan underlegges årlige budsjett til budsjett-debatter. Skolen er bærebjelken i samfunnet og å stille spørsmål ved om vi har råd til den er som å spørre om vi har råd til ytringsfrihet, demokrati og rettssikkerhet.

Dersom det ikke finnes penger til å drive skole hvordan kan det ha seg at alle som sitter i politiske utvalg får gode møtegodtgjøringer, at vi har en høyt gasjert ordfører, rådmann med stor stab, en nybygd flerbrukshall i Sylling, gatelys store deler av året, en enorm maskinpark, eget bilverksted osv osv.

Nei, det er et alternativ som kommer før nedlegging av skoler (ihvertfall for en kommune i vekst) og det er å nedlegge alle politiske verv og be om å bli satt under administrasjon.

Da blir det kommunaldepartementet som overtar styringen og Erna Solberg blir vår motpart.

Det hjelper ikke Oddevall skole sier du? Mulig det, men Oddevall skal uansett ikke legges ned. Om vi må bruke friskoleloven for å opprette en privat skole med steinerpedagogikk eller en muslimsk skole med sharia-lover spiller ingen rolle. Skolen i nærmiljøet skal bestå.

Øivind Hammer Oddevallv.58 3400 Lier

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode