Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1cf7d16f74354db293b77c8d73b7eae1

Barna på Oddevall skole gir med glede

Den største gleden i livet er å gi

Oddevall skole er et sertifisert miljøfyrtårn i Lier Kommune, i år har skolen fokus på gjenbruk " ikke kast noe som andre kan bruke". Oddevall har kontaktet et lite barnehjem i Bolivia for hjemløse og foreldreløsebarn. Skolen og barna ønsker å støtte dette arbeidet ved å gi av sitt overflod. Dette gjør de ved å ha omvendt julekalender. De gir til kalenderen i stedet for å få. Alle barna har tatt med seg en ting hjemme fra som de har pakket inn og et heldig barn får gaven i Bolivia.

En norsk representant for barnehjemmet har vært på skolen og vist bilder fra barnehjemmet og fortalt Oddevall barna om hvordan barna har det på barnehjemmet. Elevene satt som tente lys og er enig at det er viktig å gi og ikke bare få. Representanten for barnehjemmet vil i jaunar ta med gavene nedover og Oddevall elevene vil i løpet av vinteren få se bilder fra barnehjemmet når barna åpner pakkene.

Marius Tronslien, Aina Kristine Paulsen, Mari S Nilsen, Amalie R Carlsen og Martine B Nesøn i 3/4 klasse, var enig at det er viktig å gi til barn som ikke har det så godt. De tar en gave ned fra julekalenderen hver dag frem til jul og forteller klassen hva de har pakket inn.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 10. desember 2006 03:31: C.H
Oddevall rocker!! :-)

Mange kjekke lærere og mange snille elver!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode