Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0631c9db2570108c71566a6185525aea

ADRA Hjelpeaksjon 2006

Utviklings- og nødhjelpsorganisasjonen ADRA mobiliserer i disse dager ivrige bøssebærere over hele Norge for å delta i den årlige Hjelpeaksjonen. Torsdag 14. september kommer de til Lier.

Utviklings- og nødhjelpsorganisasjonen ADRA (Adventist Development and Relief Agency) mobiliserer i disse dager ivrige bøssebærere over hele Norge for å delta i den årlige Hjelpeaksjonen. I fjor ble det samlet inn 3,5 millioner kroner, og disse pengene blir nå brukt i blant annet Kambodsja og Sudan for å finansiere helsetiltak, lese- og skriveopplæring og forbedringer av jordbruksmåter.

Fokus for Hjelpeaksjonen 2006 vil være prosjekter i Peru. I hovedstaden Lima sørger ADRA for at barnehjemsbarn blir gjenforent med sine familier, og at ungdom får utdanning. I Amazonasjungelen vil shipibo-indianere få økt inntekt så de kan klare seg selv.

Britt Celine Oldebråten er fra Lier, og jobber som prosjektassistent i ADRA Norge. Hun har møtt noen av dem som har fått og får hjelp gjennom Hjelpeaksjonen, og oppmuntrer folk til å bidra også i år:

- Jeg besøkte barnehjemsprosjektet i Peru i fjor i forbindelse med studiet mitt. I Lima lever 68 % av befolkningen i slum, og det finnes mange barn på barnehjem. ADRA hjelper barna og slik at de kan bli gjenforent med familiene sine. Ved hjelp av denne innsamlingsaksjonen vil blant annet 400 ungdommer i alderen 14-18 år få hjelp til en yrkesrettet utdannelse slik at de unngår å ende opp på gata når de blir voksne og tiden ved barnehjemmet er over.

Torsdag 14. september kommer vi til å gå i Lier distrikt. Jeg håper at folk vil ta godt i mot bøssebærerne! ADRA hjelper fattige mennesker uavhengig av deres bakgrunn eller politisk/religiøs tilknytning, slik at de kan hjelpe seg selv, sier Britt Celine.


Britt Celine Oldebråten er fra Lier, og jobber som prosjektassistent i ADRA Norge. Hun har møtt noen av dem som har fått og får hjelp gjennom Hjelpeaksjonen, og oppmuntrer folk til å bidra også i år.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode