Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 01e61a8a89b58683e6334715345ee790

Åpner dørene for publikum på lørdag

For femte år på rad skal brannvesenet inspirere barn og voksne til å gjennomføre brannøvelser og sjekke brannsikkerheten hjemme.

Brannstasjonene åpner dørene for publikum 23. september

- Vi går vi inn i den tiden på året da antall boligbranner vanligvis øker, fordi folk trekker innendørs, skrur på varme og belysning, tenner levende lys og fyrer i ovnen. Folk trenger en påminnelse om brannsikkerheten nå, sier Anders Sandbakken, overingeniør tilsynsseksjonen i Drammensregionens brannvesen IKS.

I løpet av Brannvernuka arrangeres ”Åpen brannstasjon” på over 250 steder fra Mandal i sør til Longyearbyen i nord. I vårt distrikt åpner vi dørene på brannstasjonene i Drammen, Hokksund og Mjøndalen på lørdag 23.9. Her får både barn og voksne opplæring i hvordan de bedre kan sikre hjemmet sitt mot brann. Konkurranser, brannbilkjøring og slokkedemonstrasjoner er noe av det publikum vil kunne oppleve på brannstasjonene. Barn får dessuten gå gjennom en kunnskapsløype, der de får lære om blant annet røykvarslere, typiske brannårsaker, førstehjelp og hvordan de skal opptre ved brann.

I fjor fikk brannstasjonene besøk av over 3000 barn i vårt distrikt.

Brannvernuka organiseres av Norsk brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If. Hos oss deltar brannvesenet, sivilforsvaret, If forsikring og eltilsynet.

I vårt distrikt er det åpen brannstasjon på Hokksund, i Mjøndalen og i Drammen. Alle steder lørdag 23. september klokka 10.00-14.00.

Se også:
http://www.brannvernuka.no

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode