Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c103e03df14d19fa8a1b5e6d4c345f01

Rekorddeltakelse

181 lag er påmeldt til Bendit Cup som er høstens fotballfest for de yngste i vårt distrikt.

Daglig leder hos arrangøren Lier IL, Brita Røed, sier et det er 29 flere lag enn som deltok i fjorårets cup. - I fjor benyttet vi 10 baner. Vi trenger nok ytterligere to-tre baner i å r. Det skal vi klare. Men vi trenger flere dugnadsfolk også.

Bendit Cup er er svært ettertraktet for arrangørene. - Hele 200 lag står nå på venteliste for å få lov til å arrangere cupen, forteller Brita Røed. Takket være gode kontakter i Buskerud Fotballkrets og i Norges Fotballforbund lyktes det for Lier IL for noen år siden å komme med som en av de faste arrangørene i den landsomfattende cupen for de aller yngste.

For klubben betyr cupen mye økonomisk også. I fjor solgte klubben frukt (fra sponsoren Bama) for 20 000 kroner. I tillegg får klubben 15 000 kr fra Bama for å arrangere cupen. Disse inntektene bidrar en del til å holde utgiftene og følgelig også spillegebyrene nede i klubben.

Brita Røed regner med at representanter fra både Buskerud Fotballkrets og Norges Fotballforbund tar en tur innom Bendit Cup. I fjor var tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal der. Han åpnet også den nye kunstgressbanen.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode