Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b51ad8e5342ff0a0a64f5691b21f0b79

Et spark framover

Et sannsynlig vedtak kommunestyret i neste uke til fordel for den store kunstgressbanen vil bety enormt mye for Lier IL som har en av de største fotballgruppene i Buskerud.

Da kan Lier IL endelig sette i gang bygginga av kunstgressbanen på Tranby.

Både tjenesteutvalget og formannskapet i Lier har vedtatt støtten til Lier IL s planer om å bygge kunstgressbane på Tranby Idrettspark. Det sannsynlige positive vedtaket i kommunestyrets møte 15. juni vil sette prosjektet i gang.

- Nå er resten opp til oss, vi trenger hjelp av alle gode krefter for å få banen klar til Bendit-cup i oktober, er kommentaren på Lier ILs hjemmeside.

Les mer på Lier IL s hjemmeside:
http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1045754&CatId=70505

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 9. juni 2010 21:59: Sander
Ja for ingen ting er viktigere enn fotball her i verden. At det går an å sløse sånn med skattebetalernes penger. Jeg blir kvalm!
Torsdag 10. juni 2010 15:25: Jon
80% av all ungdom mellom 8-16 år elsker å spille fotball , klart vi ikke skal bruke penger på idretts ungdommen......Nei bruk mere penger på halvfeite 40 åringer som sitter i kø på motorveien i Audien sin...Vi må bygge ut flere idrettshaller-kunstgressbaner Flott Lier kommune og Lier IL!!!!
Torsdag 10. juni 2010 21:47: Sander
Det du hevder her er direkte feil. Det er mindre enn 25% av alle barn/unge som spiller aktivt fotball i Norge men allikevel får fotballen over 80% av overføringene. Nesten ingen ting går til håndball, sykling, motorsport, svømming, tennis, skolemusikk, speider osv osv som sammenlagt har en langt større andel aktive barn. Problemet er at "fotballidiotene" har all makt her i landet. Grunnene til dette er nok mange men mye har med at det står utrolig sterke pengeinteresser bak. Får man kapret de tidlig nok vil de legge igjen utrolige pengesummer i løpet av livet.
Lørdag 12. juni 2010 17:18: Jon
Okey! Mente at all idrett må få mer penger! (det har Norge råd til) Flere flerbrukshaller-kunstgressbaner - ishaller - tennishaller etc. Vi har råd til å kaste bort flere milliarder på korupte regimer i u-land, fordi det ser flott ut på papiret å være verdensledende på u-hjelp... Norge har råd til å bygge alle de idrettsanlegg vi trenger!!!!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode