Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4baa5b7696c27d09e1c400d0ba761969

Kvitterte for kulturstøtte

Henrik Trømborg, dirigent for Tranby Skolekorps roste lierpolitikerne. Korpset ga de folkevalgte en minikonsert før gårdagens kommunestyremøte.

Skolekorpset spilte først "The Jou of Spring", et symfonisk stykke. - Det er symfonisk musikk som vi kan spille, sa Trømborg. Han grunnga det med at korpset har kunnet investert i slagverk, takket vær en brukbar økonomi. - Vi har et oppegående styre, sa han. Han understreket at korpsarbeid er lagsarbeid og viste til entusiasmen ved den tjuetalls foreldregruppen bak i salen. Trømborg nevnte også den kommunale Kulturskolen som en svært viktig for å utvikle gode musikere.

Korpsets andre nummer var "Three Kezmer Miniature". Som Trømborg nevnte før han løftet taktstokken, fikk vi høre gjenkjennelige toner fra Balkan og strofer fra jødisk musikk.

Tranby Skolekorps er Liers største skolekorps. Korpset ble Buskerudmestere i 2 divison for andre året på rad i vinter. Det ble hele 91 av 100 mulige poeng. Juniorkorpset ble også beømmet, da de fikk Balanseprisen og gode tilbakemeldinger.

Blant de mange talentfulle musikerne er Kristian Berg som nå er uttatt til å spille i HM Gardens Musikkorps.

Tranby Skolekorps avslutter sesongen med en tur til Mandal. Der arrangeres det skolekorpsfestival i tiden 15. - 17. juni.

 Så var det bare å ta i mot applausen -

Ordfører Helene Justad var svært imponert og overrakte blomster etter minikonserten.

Se også skolekorpsets utmerkede hjemmeside: http://www.tranbyskolekorps.net/  

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode