Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 99c64d64c9f09f7f514d2acdc05e722c

Årets store loppemarked

På Tranby gjør foreldre og korpsmusikantene ved Tranby Skolekorps seg klar til loppemarkedet lørdag og søndag.

- Loppemarkedet skal fremstå som helt nytt på søndag, forteller Egil Sørensen til Byavisa Drammen. Sørensen er leder av loppekomiteen. Til helgen braker det løs, og stadig hentes inn enda flere lopper. Snart er tre låver fylt opp med all slags inventar, møbler, bøker, klær, sykler og lamper, for bare å nevne noe. Tranby Skolekorps har jobbet med forberedelser siden påske, og nå er snart alt klart til forventet storinnrykk av kjøpere. 

- Det årlige loppemarkedet er avgjørende for virksomheten vår, sier Egil Sørensen, som leder loppekomiteen.

Det er seksti musikanter og over hundre foreldre som bemanner og muliggjør loppemarkedet, som finner sted i Tranbyhallen lørdag 29. og søndag 30. september.

Stands med sportsutstyr, leker, spill, bøker, lamper, duker, pyntegjenstander og snurrepiperier, møbler, el-artikler, servisedeler, kjøkkenartikler er blant det som lokker folk til markedet.

- Loppemarkedet er eneste obligatoriske dugnad i løpet av året, sier Sørensen. Han mener folk tar feil om de tror det er mye dugnadsarbeid i skolekorpset.

Det som kommer inn på loppemarkedet, går rett inn i driften, som blant annet dekker lønn til dirigenten og uniformer og instrumenter til musikantene.

Les mer om loppemarkedet på Tranby i Byavisa Drammen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode