Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e57469aad1a1e2362bcaa35f6090314d

Lopper og jule-stemning på Tranby menighetshus

Et hav av lopper og et rikt utvalg julegaver står på menyen når Tranby menighetshus og S.Georg Gildespeiderne inviterer til gedigent loppemarked og julemesse 21. og 22. november.

Ivrige damer har gjennom et helt år jobbet hardt for å kunne tilby et rikt utvalg i nisser, dukker, julestrømper og mye, mye mer.

- Her kan man finne julegaver til de fleste, sier Astrid M. Lohne, en av damene som har hatt årets julemesse som tidsfordriv. Det har blitt strikket, sydd og brodert. Resultatet er et stort lokale fullt av julegaver.

- Når det gjelder loppemarkedet har vi aldri hatt så mye flotte lopper som i år, sier Gildespeiderne som står ansvarlig for loppemarkedet. Det bokstavelig talt flyter over av lopper, et reint kaos, men når dørene åpnes onsdag den 21. skal alt være i orden i alle avdelinger med klær, møbler, husgeråd, elektriske artikler, leker, et hav av bøker og mye mer.

Julemesse og loppemarked på Tranby har tradisjoner helt fra 1982. Den sosiale delen av arrangementet er veldig viktig, her kan du sette deg ned med kaffe og deilige hjemmebakte kaker, du kan spille lynlotteri, kjøpe lodd på basaren og lytte til sang og musikk innimellom det hele.

Inntektene går til drift og vedlikehold av menighetshuset og St. Georg Gildespeiderne hjelper speidere lokalt og nasjonalt med sin skjerv.
- Vi satser på to fine dager, sier arrangørene.

Forrige artikkel:To lierlag i finalerNeste artikkel:Nygårdshaug som klassesett
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode