Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 489f0bd5471ff32804ac7acd17adf829

FØRJULSMARKED - LIER GML.STASJON 2003

LIER HUSFLIDSLAG / LIER KUNSTFORENING / LILLE STASJON/ "KJERNEHUSET"/”TOGET”KAFE/FRUENE PÅ HAUGESTAD OG GODSLAGERET ØNSKER VELKOMMEN TIL ÅRETS STORE MARKED !

For 6 gang arrangeres stort førjulsmarked på Stasjonstorget i Lierbyen. Årets nyheter er : 1. Nyåpnet Togkafe med spennende interiør, her føler man fordums sus av togsteming!! En opplevelse av de sjeldne. 2. Fruene på Haugestad er med og Lier Husflidslag har flyttet sitt utsalg hit til Haugestad, med flere en 30 levrandører!! Dette har blitt en etterspurt og godt besøkt tradisjon. Vi skal også i år lage en skikkelig trivelig førjulsmarkering, med supertilbud innen: kunsthåndverk - kunst - brukskunst - quilting/lappeteknikk – antikviteter, samt solide husflidsprodukter og masse god servering ute og inne. Det blir også aktiviteter for store og små med demonstrasjoner, musikk liv og røre!

Lier Kunstforening stiller med ca. 20 ulike produsenter, Lier Husflidslag har invitert med seg Drammen Husflidslag. Mange «Lierprodusenter» vil bli å finne på Stasjonstorget denne helgen. Det er tid for å ta turen til Lierbyen - for å skaffe seg flotte og forseggjorte julegaver !

Alle arrangørene vil ha spesielle tilbud og et godt utvalg av varer. Husk - først til mølla ...., de beste tilbudene går først !!!

Øverskogen Toraderklubb sørger for at vi kommer i rette stemning, og blir der - hele tida - mens vi vandrer «husimellom».

Blir du sliten, så vanker det kaffe og deilig hjemmebakst !!!! Lotteri i ulike varianter, for den som vil prøve lykken !

STASJONSTORGKOMITEEN v/Rose Zavodny, 32 84 10 16( ta kontakt om dere vil vite mer/bilder/intervju/kontakt med noen av produsentene o.l.) Fra : Lille Stasjon, Godslageret, "Kjernehuset", Lier Kunstforening og Lier Husflidslag, Fruene på Haugestad og ”Toget” kafe.

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode