Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e7c6ec141cb73860c3047982b53f4be8

Ny pub i Lierbyen

Toget på Gamle stasjon utvidet med pub i den andre vogna i kveld, noen timer etter at de faste kafègjestene Laila og Hanna Eggum hadde vært innom

Og det skjedde bare dagen etter at Formannskapet ga grønt lys for full skjenkebevilling. Dermed har vert Ingunn Marki Fuhlendorff gitt liungene et mer variert tilbud på kveldstid.
Høstsola strålte skrått over den gamle plattforma. Foruten de faste gjestene var også eldstegenerasjon Marki innom for en liten titt før åpningen, mens Ingunns svoger, ektemann og sønn var travelt opptatt med å gjøre i stand til kveldens åpning.
Allerede på tirsdag er det fotballkamper i Mesterligaen. Så på tirsdager og onsdag annenhver uke fram mot jul, skal kunne  fotballinteresserte søke fellesopplevelser over en halvliter eller to --- i pubvogna på Gamle stasjon --- Ellers planlegges det temakvelder og quiskvelder.
Kafè og restaurantvognen har plass til ca 50 gjester. Puben alene har plass til 25 gjester.
I dag er det 11 skjenkebevilinger på øl og vin, samt tre bevillinger på brennevin i Lier kommune. I de kommunale retningslinjene er det et tak på 16 skjenkebevillinger på øl og vin og fire på brennevin.
 
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 29. september 2007 12:52: kristian
hvordan er det med folk under 18 år..kan vi også komme å se på fotballkamper hos dere....slipper man å dra helt til drammen for å se en kamp!!!!!!!!!!!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode