Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cf3c53495a3991f987027ddd316e52f2

En sydentur er fristende?

Passasjerene var ikke seine om å komme seg på bussen i kulda --

Det er ikke påviselig at passasjerantallet økte i kuldeperioden. Mye tyder på i hvert fall at de ikke-yrkesaktive var hjemme og fyrte. De faste bussjåførene på Vestsida i Lierdalen kjenner de fleste av passasjerene. Forholdet er så godt og personlig at det vanket en marsipangris til sjåføren på kveldsbussen torsdag kveld for god service. – I kulda har det vært noen nye ansikter, innrømmer en av de faste sjåførene på Vestsida. Det tyder på at en del yrkesaktive lot bilen stå, til fordel for bussen.

- Pr. i dag har vi ingen stor endringer i trafikken som gjør at vi kan indikere noen endringer på grunn av kulde. Mindre endringer ser vi på vår statistikk, men den foreligger ikke for "kuldeperioden", sier Line Vettestad, markedssjef i Nettbuss og Timeekspressen.

Ved Statoilstasjonen i Lierbyen har de gått tomt for frostvæske to ganger, Og etterspørselene etter pølser og kaffe har vært merkbart foretelles det. Hos Albjerk ble hele 12 biler tauet inn onsdag morgen før klokka 8. Og ingen leiebiler var tilgjengelig der. Hos Avis i Drammen som disponerer hele 300 biler sammen med avdelingen på Billingstad, var det kun en bil inne onsdag morgen –

- Det har vært en del henvendelser angående. strøing, brøyting, vann som fryser, og div. problemer med telefonledninger og litt annet som kommer når det er så kaldt som det er nå, sier Christel G. Fanurakis, konsulent ved Servicetorget i Lier kommune.

Men nå er det meldt noe mildere vær -- Men kulda har gitt oss vakkert vintervær --

1/5 (kulde_og_vinter_c.JPG)
2/5 (resized_kulde_og_vinter.jpg)
3/5 (resized_kulde_og_vinter_b.jpg)
4/5 (resized_kulde_og_vinter_d.jpg)
5/5 (resized_kulde_og_vinter_e.jpg)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode