Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

- Unnskyld, hvordan kommer jeg meg til Lierbyen?

KOMMENTAR: Kollektivtrafikken i Lier er ikke lett å forstå seg på for reisende som kommer med tog.

Flere ganger de siste årene har jeg blitt stilt nettopp dette spørsmålet av reisende som stiger av på Lier stasjon.

Og det er lett å forstå forvirringen og frustrasjonen. Man skulle tro man kom til «Lier» ved å gå av toget på Lier stasjon. Men Lier er stort, og bussforbindelsene er dårlige.

De fleste spør etter veien til Lierbyen, men mange spør også etter veien til Lier sykehus, utfartsstedet for de som søker paranormal aktivitet.

Jeg har ennå ikke funnet noe godt svar, mye fordi jeg ikke skjønner meg på kollektivtrafikken i Lier selv. Kommer man til Lier med tog og skal til Lierbyen, det stedet som mange ønsker skal være hjertet av Lier, har man nemlig et problem.

- Vi har kuttet ut fotgjengerfelt

Noen av de paranormale typene har fått beskrevet spaserturen opp Lierbakkene og ned fra Reistad til Lier sykehus av meg. De kan sikkert ha godt av litt frisk luft.

Andre har jeg tipset om buss til Amtmannsvingen eller Drammen og ny buss derfra til Lierbyen.
- Er du så heldig at bussen er i rute har du nøyaktig ett minutt på deg til å komme deg av bussen på Amtmannsvingen og komme deg inn på neste buss videre til Lierbyen. Men vær forsiktig når du krysser veien, vi kuttet ut fotgjengerfelt i det området fordi det skapte falsk trygghet.

- Reis til Drammen og se deg ikke tilbake!

Noen har jeg tipset om taxi.
- Nei, du finner ikke noe informasjon om taxi her på Liers eneste togstasjon. Nærmeste taxi befinner seg nok enten i Lierbyen eller i Drammen. Telefonnummeret husker jeg dessverre ikke, men du får prøve å ringe opplysningen.

Andre igjen har fått tipset om å ta neste tog videre mot Drammen.
- Hadde jeg vært deg hadde jeg sett til å komme meg ut av Lier fortere enn svint! Det er uansett enklere å komme seg fra Drammen til Lierbyen enn fra Lier stasjon til Lierbyen.

Neste gang skal jeg tipse om buss til Lierskogen og bussbytte derfra til Lierbyen.

Husk å ringe bussen din to timer innen avgang

Rotårsaken til problemet er at det ikke går noen direkte buss mellom Lier stasjon og Lierbyen. Og når de bussene som i det hele tatt går fra Lier stasjon til Drammen bare passerer toppen én gang i timen blir det lang reisevei. Etter kl. 20.24 på kvelden må man for eksempel vente til etter midnatt på neste buss.

Er man så heldig å komme til Lier en lørdag går det bare fire busser fra Lier stasjon i retning Drammen. Og forstår jeg rutetabellen til Buskerud kollektivtrafikk rett må man på søndager ringe to timer innen avgang for å gjøre avtale med en bestillingstaxi.

Og til slutt:
De av Liers innbyggere som bor mellom Lierskogen og Gullaug har det ikke stort enklere. Har de et ærend i Liers administrasjonssentrum går turen til Amtmannsvingen eller Lierskogen hvis man er avhengig av buss. Men de innfødte er til gjengjeld klar over hva de har i vente når de gir seg i kast med kollektivtrafikken.


Det er tynt med busser i rutetabellen forbi Lier stasjon.


- Du skulle nok aldri ha gått av toget her på Lier stasjon.


Linjekart, klikk for større bilde

Tog Trafikk

8 kommentarer

Tirsdag 11. oktober 2011 07:17: Nils Stenvi-Samuelsen
Er det noe som er sikkert, så er det at kollektivtrafikken i Lier trenger en solid opp- og utbygging. Dersom jeg skulle ønske å benytte tog til Oslo, fra Lier st. om morgenen, må jeg regne over en times reise fra Sjåstad til Lier st.
Denne reisen innebærer buss fra Sjåstad til Lierbyen. Bytte. Buss fra Lierbyen til Lierskogen. Bytte. Buss fra Lierskogen til Lier stasjon. En time og 10 minutter. Vente på tog. Med bil hadde jeg sittet på jobben i Oslo med kaffekopp nummer to på samme tidspunkt...
Hele kollektivtrafikkbildet i Lier må sees over. Det bør bygges et kollektivknutepunkt/"bussterminal" på Amtmannsvingen med grener i alle retninger.
Undersøkelser viser at folk velger bil fremfor kollektive transportmidler dersom man må bytte mer enn to ganger. Det minste man kan forvente er ihvertfall at det hadde gått en busslinje mellom Lierbyen og Lier stasjon.
Nå skal det sies at bussen fra Lierbyen til Lierskogen er 169, som går til Oslo. Dermed hadde det nok ikke blitt tog på meg.
Tirsdag 11. oktober 2011 08:11: Anders Nerdrum
Jeg er også "offer" for den usentrale plasseringen av Lier stasjon. Med hjem på Egge og levering i barnehage ved Lierbyen blir det veldig "motsatt" å kjøre turen ut til togstasjonen for så å reise inn mot Oslo igjen. På det kvarteret den turen tar er jeg jo midt i Asker og turen går bare til Sandvika. Buss 169 er jo faktisk ikke noe raskere i og med at den stopper relativt ofte til å være "ekspresslinje". Men det gjør den vel fordi de andre busslinjene ikke dekker folkets behov?
Onsdag 12. oktober 2011 11:31: Eileen G.
Kjøring, kjøring og kjøring... bor man på Reistad eller langs gamle Lierbakkene så er det stort sett bare bil som gjelder ja... Jobber man i Drammen eller på Liertoppen i et butikksenter så kan man bare glemme senvakter...og da får man jo ikke jobb (siste buss fra Drammen går 19.19. Liertoppen litt over 20.00. Har man barn som har fått seg en ekstrajobb må dem hentes da det ikke går busser etter nevte tidspunkt, vil jeg eller ungene gå på kino eller gå ut å ta seg en matbit må man også bruke bil eller hente... har ungene fritidsaktiviteter på skolen etter skoletid må man kjøre for å hente.. det samme om de vil bli med en klassekamerat hjem etter skoletid...og som nevnt trenger man å gå på NAV, biblioteket eller har andre erend i kommunens adninistrasjon så tar turen en evighet om man ikke har bil...da man må inn til Drammen først. Alikevel ropes det høyt om at man må la bilen stå og bruke kollektivt, forstå den som kan...
Lørdag 15. oktober 2011 11:43: Liung
Her er det tydelig at bensinpriser og årsavgifter på bil må opp mye. Vi må få folk over på kollektivt.
Tirsdag 25. oktober 2011 10:25: Rigmor1
Liung : det er tydeligvis litt vanskelig å se at det ikke akkurat er et stort ønske å MÅTTE ta bilen, men at kollektiv-tilbudet er såpass vanskelig at man ikke har noe valg. Da hjelper det ikke å sette opp bensingpriser og årsavgift. Man må øke kollektiv-tilbudet
Lørdag 12. november 2011 21:19: Frank Svendsen
Her er det tydelig at "Liung" ikke har lest hva som faktisk står på denne siden. Da synes jeg han/hun skal la være å kommentere i det hele tatt. Folk må lære å sette seg inn i saken før de kaster ut en påstand...

Kollektivtilbudet i Lier er stort sett en skam! Derfor velger folk bil, og det vil de fortsette å gjøre uansett hva avgiftene er, så lenge det er så mye styr med å ta buss/tog. Ikke er det plass til barnevogn heller på alle bussene. Har skjedd flere ganger at folk har blitt avvist pga dette.
Søndag 2. desember 2012 12:43: Guri S.G.
Er så hjertens enig med Frank Svendsen. Kollektivtilbudet i Lier er en skam! Dette sagt fra en pensjonist som ikke kjører bil. Helgebesøk, f.eks. til Lierbyen - ikke så enkelt, nei.Har ikke kommunen skjønt at skal man satse på å få folk til bygda, både unge og eldre, er kollektivtrafikken en STOR del av pakka. Hilsen pensjonist fra Lillehammer.
Søndag 2. desember 2012 21:07: SOO
Stå på Svend Asbjørn Sylling. Det skjer ikke noe med dette problemet før blårussen blir sparket ut av administrasjonene i de etatene som påvirker kollektivtilbudene i Lier og omliggende kommuner.

Flere saker fra arkivet

Hva skal jeg stemme?

Tidligere gikk det buss direkte fra Vikersund til Oslo, om Sylling og østsida av Lier. Veldig greit for Oslo-pendlerne nord i bygda. Men denne ruta ble nedlagt (...)

Takket nei til Buskerud Kollektivtrafikk

Fra mandag 26. mars vil busstilbudet i Lier kuttes. Endringene påvirker både busstilbudet mellom Oslo og Lierbyen og mellom Sylling og Lierbyen/Drammen.

Buss for tog i to uker

Skal du reise med tog i sommer?

- Kaos på Lier stasjon

Anleggsmaskiner og avsperringer på parkeringsplassen på Lier stasjon er ventet å skape parkeringsproblemer i et år.

Venter på bussen

Mens Jernbaneverket forlenger plattformen på Lier st. venter pendlerne tålmodig på bussen som skal erstatte toget.

Lier før og nå

Fra Heggtoppen til et stykke øst for Lierbyen går Ringeriksveien der toget gikk i 101 år.

- Ikke lenger så attraktivt å etablere seg i Lier

Marius Næss Olsen (24) vurderer å flytte tilbake til Lier etter studietida i Oslo, men kutt i busstilbudet gjør at han må tenke seg om to ganger.

Nye Lier stasjon tar form

Arbeidet med forlengelsen av plattformene ved Lier stasjon tar tid, men nå begynner man å se resultatene.

Toget i fellesferien

Buss? Eller tog? Endringer i rutetilbudet med kort varsel.

Mer buss for tog

Drammensbanen stengt i 24 timer fra lørdag 18. august kl. 13.00.

Buss erstatter tog

På grunn av anleggsarbeider erstattes persontog på Drammensbanen med buss til helgen

Buss erstatter tog

På grunn av anleggsarbeider erstattes persontogene på Drammenbanen med buss i 24 timer helga 2-3. desember.

Toget åpnet igjen

Ordføreren viftet med grønt flagg og blåste i fløyte, og folk strømmet inn i toget, som ble åpnet som serveringssted for tredje gang i løpet av de ti årene det har stått på gamle Lier stasjon.

Nok p-plasser for pendlerne

At Drammen ikke protesterer mot at Lier får færre togstopp, er lett å forstå.

Buss mot bil

En buss har kollidert med en bil på Vestsideveien.

Store forsinkelser

Togtrafikken gjennom Lier med store forsinkelser mandag morgen og utover dagen

FØRJULSMARKED - LIER GML.STASJON 2003

LIER HUSFLIDSLAG / LIER KUNSTFORENING / LILLE STASJON/ "KJERNEHUSET"/”TOGET”KAFE/FRUENE PÅ HAUGESTAD OG GODSLAGERET ØNSKER VELKOMMEN TIL ÅRETS STORE MARKED !

Stengt til 3. august

Det jobbes fortsatt for fullt med tyngre vedlikehold og forsterkning av kjøresbanen opp til Justadlina på Vestsideveien.

Buss for tog

Persontogene på Drammenbanen erstattes med buss denne helga

Buss for tog i helga

Grunnet banearbeider vil buss erstatte tog mellom Oslo og Drammen

La bilen stå ---

Flere og flere velger å ta bussen, spesielt vinterstid

- Kaldt med tog?

Næringstopper syntes det var kaldt å vente noen minutter på Lier stasjon torsdag formiddag.

Stedsutvikling i Lierbyen!

Tvilsomt om det planlagte kulturhuset vil gi Lierbyen en positiv stedsutvikling og at stedet dermed vil stige opp av asken som fuglen ”Fønix”.

Lier før og nå

Største tillatte høyde var bare 2,9 meter i den dystre undergangen der vestsideveien krysset jernbanen ved østenden av Lier stasjon.

Varmestue på Lier stasjon

Togpendlerne ved Lier stasjon skal slippe å fryse i vinter.

Kjøpes på Liertoppen neste jul?

- Det er langt fram for et pol i Lierbyen, tror Bård Strand (Ap)

Lier før og nå

Jernbaneundergangen like ved Lier stasjon var en effektiv stopper for høye biler og busser på vei mot Egge, Sjåstad og andre steder langs Vestsideveien.

Vil forlenge plattformene, men mangler tid og penger

Arbeidet med å forlenge plattformene på Lier stasjon er utsatt på ubestemt tid.

Buss for tog i 24 timer

Helga 10-11. november utfører Jernbaneverket arbeider flere ulike steder på Drammenbanen.

Avgiftsparkering på Lier stasjon

Nå innføres nye parkeringsbestemmelser for de 80 parkeringsplassene ved Lier stasjon.

Bedre for noen, men ikke for Lier

At det blir flere tog og bedre plass er en mager trøst for Liers mange pendlere, som får færre tog på den tiden av døgnet de trenger toget.

Lierbyen sentrum er dødt - leve Lierbyen.

Lierbyen har blitt et problembarn. Må Lier ha en by?

Tålmodigheten på prøve?

Trafikkanter på vestsida fra Delekant og sørover, må humpe videre i sine biler ett år til, etter at Fylkets veibudsjett ikke tillot mer asfaltlegging.

Reservert for gående

KOMMENTAR: For bilister er ikke Kjellstadkrysset og nærmeste omgivelser spesielt vellykket. For gående er forholdene en katastrofe.

Polsaken overdimensjonert?

Mellom 18 og 19 tirsdag kveld venter mange næringsdrivende spent på lokalpolitikernes stemmegivning til A/S Vinmonopolets søknad om etablering på Liertoppen kjøpesenter

STATOIL I LIERBYEN

Det at Statoil i Lierbyen blir lagt ned fra nyttår er bare trist.

Reis smartere, men hvordan?

Det er prisverdig at Buskerudbyen forsøker å forbedre kollektivtrafikken, men det er meningsløst å bruke hundretusener på reklamekampanjer som skaper inntrykk av at forbedringene allerede er på plass og at det nå er opp til de reisende å skjerpe seg.

Snart er det jul igjen

Ingen førjulstid uten marked på stasjonstorget og Haugestad, mener de trofaste arrangørene.

Hissig liung og speilglatte veier

Etter en forholdsvis fredelig nyttårshelg livner det til igjen i nærområdene.

Ikke Vinmonopol på Liertoppen

Lier har ikke behov for et nytt Vinmonopolutsalg! Vi har alle kort vei til Drammen og Asker, der det er utsalg. Dersom vi vil ha et utsalg i Lier må det være (...)

Trailertrafikken på Hegsbroveien

Svein T. Trogstad har sendt Liernett noen bilder som viser hvordan trafikken gjennom Lierbyen forsurer miljøet

Hvilket kulturhus og hvor?

- Dette spørsmålet stiller Truls Hallingstad i sitt innlegg her --

Lier før og nå

Ikke så mange vet om den store broen på stedet der jernbanen mellom Drammen og Oslo krysset Lierelva fra 1872 til 1973. Broen er der fremdeles, men nå har biler og busser overtatt.

Hva gikk galt med Lierbyen?

- Glem drømmen om Lierbyen som handlesenter. Det er for sent å rette opp feilene. Gjør det heller triveligere for folk som allerede bor der.

Ordføreren, Lierbyen og ønskedrømmen

Helene Justad vil redde Liers skrantende sentrum. Til det trenger hun mye drahjelp, men media kan ikke endre fakta.

Hva gikk galt med Lierbyen?

Alle spør om hva som kan gjøres med Lierbyen. Ingen var våkne da Lierbyen fikk bli som den ble, skriver Knut A. Andersen som inviterer til diskusjon og gjerne hører synspunkter

14 timer med kultur

Mangfoldet av kultur i Lier presenteres på Lierbyen under årets Kulturslepp.

Buss kolliderte med bil

En buss kolliderte med en personbil på Vestsideveien mandag formiddag.

Bussturen

"Skriv om oss da". Det var oppfordringen ukens petitskribent, Rune T. Berg, fikk for en tid siden ---

Veien til lykkelandet går via Gamle Lier stasjon

På Per Kristian Strands nyåpnede utstilling i Galleri Perrongen kan kunstinteresserte velge mellom 31 malerier, akvareller og monotypier.

Ny pub i Lierbyen

Toget på Gamle stasjon utvidet med pub i den andre vogna i kveld, noen timer etter at de faste kafègjestene Laila og Hanna Eggum hadde vært innom

Søndag 9. mars er det igjen Nykjua-dagen

Drammens og Oplands Turistforening (DOT) og Norske Reserveoffiserers Forbund avd. Drammen arrangerer den tradisjonelle turen til Nykjua i Finnemarka for å markere trefningene under krigen der inne 10. mars 1945.

- Kommunen har gitt blaffen

Terje Fugleberg, butikksjef hos Rema i Lierbyen, mener det må tilrettelegges for parkering for kundene i sentrum

”Fineste stedet i hele Norge nå”

Ingen på Eiksetra på Friluftslivets dag var uenig i styrelederen i Den Norske Turistforening, Pernille Røed Larsens karakteristikk av naturperlen i Lier. Heller ikke Miljøvernministeren sparte på superlativene. Begge bor nær marka og vet hva de snakker om.

Praktfullt turkart

Dette er egentlig et opplevelseskart

Lierbyen “sentrum” er triste greier

- Banken flytter og Tinas Blomster er konkurs, og fra før er det masse tomme lokaler, fastslår Lier Arbeiderpartis valgkampleder Petter Dreier. - Men ikke noe hjelper hvis ikke folk i Lierbyen selv vil, legger han til.

Oppgitt over politikerne

- Lokalpolitikerne bør ta seg et kurs i sentrumsplanlegging, sier en frustert Lars Kjærulff, eier av Lk Sykkel, som om kort tid låser butikken og gir opp

Meierigården forkastes?

Arbeiderpartiet og Tone E. Svendsen (bildet) fikk flertallet i Tjenesteutvalget med seg i å utrede flere alternativer før det fattes vedtak om et kulturhus i Lierbyen

ROS-hytta som turmål

De flotte skiforholdene gjør ROS-hytta i Røyken til et flott turmål, også for liunger.

Lierdagene: Ni uker igjen

Under Lierdagene i 2003 kjørte Arne Chr. Karlsen gamlebussen frem og tilbake mellom Lierbyen og Lier Bygdetun. Blant de buss- og bygdetuninteresserte var tidligere biskop Per Lønning og daværende prost i Lier, Steinar Solbakken, som for øvrig fyller 70 år akkurat i dag.

Lier før og nå

Bildene er tatt nederst i Kirkeveien i 1979 og 2011. I løpet av de 32 årene er mye forandret i Lierbyen.

Beklager, men her er det fullt!

Ved Lier stasjon er det blitt langt flere nye passasjerer enn nye parkeringsplasser. Ulovlig parkering har resultert i bøter.

Sporene skremmer

Når serveringstedet ”Toget” på Lier stasjon nå bekrefter at dørene lukkes, kommer det neppe som noen stor overraskelse. Toget er bare et av flere eksempler på at velment, men ukvalifisert og lite gjennomtenkt kommunal medvirkning har resultert i kostbare tiltak med usikker fremtid.

Lierskogen og OL-drømmen

BAKSPEILET: Eventuell likhet med andre hendelser den siste uken er mer eller mindre tilfeldig.

HURRA - Biodiesel i Lier!

Hurumbedriften BV Energi har åpnet fylkets første stasjon i Lier, ved tømmerterminalen på Lierstranda. Det er flott at vi får en slik stasjon i Lier, som er en (...)

Radikal fornyelse i gammel gård

Det er full aktivitet i det meget populære seniorsenteret i den gamle meierigården i Lierbyen i sommer.

Mulig å snu utviklingen?

"Sykle til jobben-prosjektet" i Lier fikk god oppslutning, men får det varig virkning som en del av Buskerudbyens mål om å redusere bilbruken?

Kulturhus/Lier sykehus

Dette må kunne kombineres?

Full stopp igjen for Toget

Toget på gamle Lier stasjon er stengt ”på grunn av lang juleferie”. Intet tyder på at det åpner igjen på nyåret.

Sankt Hallvard eller Sankt Halvard?

- Hvorfor skriver Drammen og Lier helgennavnet på forskjellig måter? spør Knut A. Andersen i ukens petit.

OM Å VÆRE REDD

I forbindelse med at jeg skrev i Liernett om at det var dumt å flytte legevakta fra Lierbyen til Drammen, så har den forhenværende ordføreren i Lier, Ulla Nævestad, kommet med en kommentar til meg.

Så er det førjul igjen

Årets førjulsmarked er i gang. Etter vandring i den kalde og novembergrå Lierbyen smakte det ekstra godt med mat og noe varmt å drikke på Haugestad (bildet).

Publikumsrekord nede på stasjonen

Musikkfestivalen «Nede på stasjonen» i Lierbyen en suksess

NAF: Ansvarlige myndigheter må finne løsning

Gående leker med liv og helse i rundkjøringen der Ringeriksveien krysser Vestsideveien, men hverken politi eller andre myndigheter ser ut til å bry seg om det.

Styrker ungdomsmiljøet

Ellen Ovenstad fra Kulturkontoret ble populær blant skaterne på Hegg skole i dag.

Hvorfor forstår liungene mindre enn drammenserne?

UKENS PETIT: Mellom Heggtoppen og Gluggen avslører mange liunger at de ikke har fått med seg hensikten med fartshumpene.

Julemarked på Lier Bygdetun

Søndag arrangerer Lier Bygdetun sitt tradisjonelle julemarked ”Glædelig jul” med salgsboder, grøt, musikk og tenning av juletreet.

Legevakta i Drammen

For noen år siden, så fikk kommunestyret i Lier den glupe ideen at man skal skulle nedlegge legevakta i Lier, og heller gå over til at man skulle bruke legevakta i Drammen.

- Ta Lierbyen i bruk!

Liers ordfører vil ha kommunens næringsdrivende med på å bringe nytt liv til det noe avblomstrede kommunesenteret.

VESTSIDEVEIEN

Det var tragisk den trafikkulykken som skjedde i Vestsideveien sist uke.

Vinmonopolet og Lier

Innlegg undertegnet av 10 representanter fra Lier AP

Drosjeløyver, - hvem er de til for?

Ulla Nævestads brev til Buskerud fylkeskommune

Nykjua-dagen på søndag

Søndag 11. mars er det igjen Nykjua-dagen

Endte opp ved Billingstad skole

Undervisningsbussen som ble stjålet fra Lier mandag kveld ble funnet igjen ved Billingstad skole

Lier før og nå

Mer enn hundre år skiller de to bildene. De er tatt lengst vest på Lierstranda, like ved kommunegrensen mellom Lier og Drammen.

Liers nest farligste bussholdeplass?

Årene går uten at noen gjør noe for å bedre sikkerheten for passasjerene som bruker Liers nest farligste holdeplass.

Et splittet Ap i polsaken?

- Det er ønskelig fra politisk hold og stedsutvikle Lierbyen som sentrum i fremtiden, skriver Paul Chr. Justad (Ap) i en kommentar til Liernett i dag, mens hans partikollega Bård Strand (tv på bildet) mener det er best å få polet på plass og sier derfor ja til Liertoppen

Se opp Drammen, her kommer vi!

Dette prosjektet bør falle på sin egen urimelighet! Skriver Jostein S. Hoset i dette ironiske innlegget.

Bli med på Liernetts sommerkonkurranse!

Liers vennskapskommuner i Danmark, Finland og Sverige er interessante og trivelige reisemål både på sommeren og andre årstider. Men hvordan kommer man seg dit?

Ledige p-plasser funnet i Lierbyen

Noen ganger er det smekkfullt på alle parkeringsplassene i Lierbyen. Da kan et nyoppdaget alternativ være kjekt å vite om. Men pass på!

Trivelig tradisjon: Kalender og årbok

Årets utgave av Lierkalenderen er nr. 30 i rekken. Kalenderen og årboka er klar til salg.

Førjulsmarked

Denne helgen er det igjen førjulsmarked på Stasjonstorget i Lierbyen

Program for Lierdagene 2009

Liernett gir deg programmet for Lierdagene 5. til 7. juni

Parkeringshus løsningen?

Er du en av dem som har problemer med å finne parkeringsplass i Lierbyen, spesielt på en fredag ettermiddag?

Trivelig julemarked i Lierbyen

Tross cupfinale og glatte veier tok mange turen til Stasjonstorget og Haugestad i løpet av helgen.

Stengte parkeringsplasser på Lier stasjon

Jernbaneverket skal asfaltere ved Lier stasjon onsdag 18. og torsdag 19. november