Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a5cc6842bfe02d9b5ec7005646e97510

HURRA - Biodiesel i Lier!

Hurumbedriften BV Energi har åpnet fylkets første stasjon i Lier, ved tømmerterminalen på Lierstranda. Det er flott at vi får en slik stasjon i Lier, som er en (...)

Hurumbedriften BV Energi har åpnet fylkets første stasjon i Lier, ved tømmerterminalen på Lierstranda. Det er flott at vi får en slik stasjon i Lier, som er en foregangskommune innen miljø. Jeg vil berømme transportsektoren i Drammensområdet for å vise vilje til endring av atferd og holdninger. Dette kan bidra til renere luft for innbyggerne i Drammensregionen. Transportsektoren sto for 18 prosent av utslippene i 2005.
Andelen vokser til 25 prosent i 2020 hvis man ikke gjør noe. Bruk av biodiesel er et viktig skritt i riktig retning, selv om dette ikke løser alt.

I regjeringens arbeid med å takle de store klimautfordringene er biodrivstoff et av tiltakene det satses på. Staten gir avgiftsfritak på biodiesel. Dermed er det muligheter til både å spare miljøet og penger. I og med at 20. – 30.000 biler kan gå på biodiesel, vil jeg oppfordre til at dette blir mer tilgjengelig for privatbiler!
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode