Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fd4f5dd3e9d19936ae70eb4698f197ea

SIF hadde ikke bestemt seg

Strømsgodset vil velge Tangen eller Lierstranda. Ordfører Ulla Nævestad både tror og håper at SIF velger det siste. Les hennes kommentar til Liernett etter pressekonferansen i dag!

- Jeg er ikke i tvil om at en plassering av nytt SIF-stadion på den spektakulære Lierstranda-tomta vil være et landemerke og et oppsiktsvekkende fyrtårn for en flott fotballklubb, sier ordføreren.
Hun fortsetter - Her ligger mye til rette på forhånd: God infrastruktur med vei og jernbane,- Brakerøya stasjon kun et steinkast unna. Muligheter for atkomst med båt eller med sykkel langs kyststi. Gangavstand til Drammen sentrum for å feire seirene,og etter hvert som Lierstranda utvikles,- et pulserende liv langs kanalene og strandlinja i de nye bolig-og næringsområdene like ved stadion.
I samarbeid med Drammen kommune, Gjelsten Holding og SIF vil Lier kommune vil legge alt til rette for en rask og smidig behandling av saken.

Ordføreren mener at dette bety en flott start på utviklingen av Lierstranda for Lier kommune. Hun sier at et enstemmig formannskap har i vedtaks form uttrykt stor velvilje og interesse for Gjelsten Holding sine planer. I vedtaket heter det bl.a:
"Innspillet fra Gjelsten Holding innebærer en rekke nye muligheter for Lier og vil ha stor betydning for regionen som helhet samtidig som det berører mange interessenter og ulike interesser.
Rådmannen fremlegger snarest forslag til planprosess og samarbeidsform med Drammen og regionale myndigheter."

Ordføreren understreker at administrasjonen i Lier kommune, helt siden planene ble lansert, har hatt løpende kontakt med Gjelsten Holding, ikke bare m.h.t stadion, men for hele utviklingen av Lierstranda.
- Det er en klar politisk forventning at administrasjonen følger opp saken om etablering av stadion på Lierstranda på en rask og smidig måte, sier hun.

- Når vil et møte med SIF finne sted?
- Et møte mellom Lier kommune og SIF vil sannsynligvis bli holdt i neste uke, sier ordføreren til slutt.


Fra Liernetts redaksjon er det å beklage at vi var litt for tidlig ute med å presentere nyheten om plasseringen av det SIF s nye hjemmeareana. Vår kilde, distriktets største nettavis, var ikke helt å stole på denne gang. Vi lover at vi skal forsøke å dobbeltsjekke neste gang en tilsvarende sak dukker opp.

PS. Nå krangler SIF s Tom Berntzen og Dt om avisas nyhetsoppslag. Mange av DT s nettlesere er ikke nådige. Se Dt.no. Hva mener Liernetts lesere?

Forrige artikkel:Bilen full av drikkevarerNeste artikkel:Spisse albuer
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode