Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2dfe3630293f7cf8c08d9298a4d0336c

- Sjokkerende å bli satt på sidelinjen

Mathias Dannevig ( på bildet ), leder av Lier Arbeiderparti, slutter seg til Nina E. Johnsens reaksjoner

 

- Lier Arbeiderparti lanserte i høst veiforliket i Lier Kommune og fikk full tilslutning fra de andre partiene til dette,  nettopp for å kunne nå denne runden i NTP Norsk Transportplan).  Alt har vært klargjort fra Lier Kommune innenfor de frister som gjelder. Da er det sjokkerende å bli satt på sidelinjen av de administrative veimyndigheter, sier  Dannevig.

 - Følgende er nå HELT SENTRALT videre, sier han og fortsetter:- Det blir en oppgave for alle politiske partier i Lier og i Fylket å snu denne negative holdning når saken skal opp for politisk behandling i senere omganger. Løpet er langt fra kjørt ennå, og vi må ikke gi oss.

 
For å understreke alvoret i situasjonen må lokale politikere i Lier bli mer agressive i krav om strakstiltak på veistrekningen. Røyken-Drammen. Lier Arbeiderparti har hittil vært alene om å kreve stor prisøkning for TUNGTRANSPORT gjennom Oslofjord - tunnelen, veiene rundt Lahell og Engersand er ikke dimensjonert for å være avlastningsvei for Oslo for denne type transporter. Her må vi nå få de andre partiene i Lier med oss. Og vi må kreve flere midler til støydemning og gang/sykkelveier langs eksisterende trase.  Uansett vil det ta flere år før en ny vei kan avlaste den gamle, og vi må forhindre at liv i mellomtiden går tapt.

 Av unnlatelses - synder i Buskerud fremstår RV 23 som den åpenbart største i gårsdagens NTP fremlegg. Internt i Buskerud Arbeiderparti regner jeg ikke med å møte "konkurrenter" i form av andre uteglemte prosjekter av større viktighet i Fylket. Derfor er jeg rimelig sikker på å få våre fylkepolitikere med på en offensiv rundt RV 23 som førsteprioritet, og jeg håper endelig det samme er tilfellet i de andre politiske partier,  avslutter  Dannevig

 

 

 

 

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode