Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bc099addbdbd9ce4ab319a4fe8409696

Økt trafikkangst i Ytre Lier? ---

Norsk Transportplan utelater fullførelsen av Oslofjordforbindelsen

Forslag til Norsk Transportplan ble offentliggjort i dag. Det er ikke noe direkte lystelig lesning for befolkningen i Drammensregionen som hadde grunn til å tro på fremdrift i prosjekter som har vært etterlengtet.

Fullførelsen av Oslofjordforbindelsen, med Mørkåstunnelen og parsellen Dagslett-Linnes (Røyken og Lier) er utelatt

Innstillingen ble presentert på en pressekonferanse torsdag formiddag. Dermed er prosjektet foreløpig skjøvet ti år frem i tid.

- Det betyr at prosjektet ikke er høyt nok prioritert innenfor de rammene som er gitt, sier overingeniør Gert Myhren i Statens vegvesen til Lierposten.
- Vi hadde planlagt for at prosjektet kunne komme med i den første perioden, fra 2010 til 2014. Når det heller ikke er med i den andre perioden, fra 2015 til 2019, er det ikke med i kommende tiårsperiode, sier han.

Veiforkjemper Mathias B. Dannevig er sjokkert.
- Dette er skandaløst. Det er ikke mer å si om det. For meg er det helt uforståelig at de store samferdselsproblemene vi har i distriktet bare skyves under teppet på denne måten, sier han til Lierposten

Dannevig poengterer at han selv ikke har lest innstillingen, men har fått den referert.

- La meg heller si det slik at hvis Rv23 ikke blir realisert, vil det bli en uholdbar situasjon for Gullaug og Ytre Lier, sier Høyres Søren Falk Zapffe til Lierposten.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 17. januar 2008 23:14: glimt
Heia u-landet Norge! La infrastrukturen forfalle og tenk heller på miljøt.. pøh! Er det noe som kan sikre Norge inntekter også i fremtiden, og en miljøvennlig profil er det investeringer i forskning og infrastruktur! Nå må sosialistene som styrer dette landet slik at det starte å ligne på en gammel sovjetstat lære av historien!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode