Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ea9801936690b370ffc017694c5eb15d

Nærmere en tunnelløsning?

Samferdselsminister Liv kunne glede Kirsti Marie Lager Lyngås og andre partivenner i Senterpartiet om at beslutningen i departementet innebærer at en KS1 utredning blir sløyfet

- Riksvei 23 var kommet så pass langt i planleggingen at vi har besluttet å unnta dette prosjektet fra KSI utredning, sa Navarsete. En KS1 -utredning er en ordning med å kvalitetssikre store statlige investeringer. Den ble innført av Bondevik II - regjeringen i 2005 etter påtrykk av Stortinget.
Stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen og fylkesvarordfører Nils Petter Underbakke var der, foruten representanter for Lier Senterparti og de lokal media.
Det ligger ikke noen forpliktelser med hensyn til trasèvalget. Navarsete ville ikke love at RV23 ville komme med i Norsk Transportplan. Men Siri Lie Svere i Lier Senterparti er veldig optimistisk.
- Den kommer nok med i Norsk Transportplan 2010-2020, sier hun .

Lier Senterparti går inn for kort tunnel. Alternativ Ia eller 1 b i veiposjektet sparer også dyrkajorda. Også blir den billigst og kan realiseres raskest. Partifelle  og kandidat til høstens kommunevalg Espen Lahnstein  nikker. - Vi har både fra LierSenterparti og fra Fylkeslaget øvet et visst press for å få fattet en slik beslutning, understreker Loe Svere.


Siri Loe Svere  og Espen Lahnsten


Etter korte drøftinger med de frammøtte, forlot en svært så opplagt samferdselminister Amtmannsvingen i dag tidlig. Vi ser f.v.: Kirsti Marie Lager Lyngås, Anne Grimsrud, Eldrid Ask,  samferdselsministeren og  fylkesvaraordfører Nils Petter Underbakke.

Veisaken vil få høringsfrist til september måned, mens Kommunestyret skal avgjøre saken 20. november.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode