Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b43f9712ccacebea127f7fb1a20bc9a1

Overkjørt av Vinmonopolet

- Liers politikere har mistet sin mulighet til samfunnsplanlegging og styring, sier Siri Loe Svere, varaordfører og gruppeleder for senterpartiet til Liernett

 

- Jeg er redd mange vil legge seg flate for, eller allerede har lagt seg flate, slik at vår mulighet for å påvirke, og vårt tidligere vedtak om plassering i Lierbyen, aldri vil kunne være det vedtak som gjelder i saken. Jeg er redd løpet har vært kjørt lenge, og føler meg lurt i forhold til forrige vedtak, der vi klart fikk beskjed om at dette ikke var en lokaliseringsdebatt, men ja eller nei til pol. Når vi nå blir fratatt vår mulighet til nok en gang å si hvor vi ønsker pol, og saken vil fra Vinmonopolets hold gjelde Liertoppen eller ikke pol i det hele tatt, er saken i utgangspunktet fratatt politisk styring, sier hun.

 
- Vi har ikke diskutert saken nok innad i partiet til å uttale oss om hvorvidt vi blir tvunget til å si ja eller nei til pol i Lier, men er svært, svært skuffet over at Lierbyen nok en gang har mistet en gylden sjanse til kanskje å trekke mer næringsliv og handel til sentrum, avslutter  Loe Svere.

Liernett har henvendt seg også de øvrige politiske partiene, men har forelpig ikke fått noen svar ---

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 22. desember 2007 11:30: Kame Ramann
"Siri Loe Svere, varaordfører og parlamentarisk leder for Senterpartiet"???

Jasså, og jeg som trodde at Lars Peder Brekk var Senterpartiets parlamentariske leder? Så feil kan man ta. Eller kanskje ikke?
Lørdag 22. desember 2007 12:26: Siri Loe Svere
Oisann, dette var noe jeg selv ikke var klar over. Det er jo morsomt med en slik utnevnelse midt i julestria, men jeg tror nok han fortsatt innehar stillingen, og jeg "bare" er gruppeleder i Lier.
God jul!
Lørdag 22. desember 2007 17:19: Torger A
Korrekt påminnelse!! Det SKULLE ha stått gruppleder. Rettet opp, beklager!
God jul til både Kame Ramann og varordføreren!

På vegne av Liernett
Lørdag 22. desember 2007 17:33: Kame Ramann
Som kjent er det slik at den som ikke gjør noe feil, ikke gjør stort annet heller. Dermed er tilgivelse innvilget.

God jul til alle i Lier, inkludert de folkevalgte og Liernetts medarbeidere!
Lørdag 22. desember 2007 18:45: Paul Christian Justad
Det er ønskelig fra politisk hold og stedsutvikle Lierbyen som sentrum i fremtiden, og derfor bør et pol legges til Lierbyen. De som sier ja til pol på Liertoppen er samtidig med på å forhindre den utviklingen som er ønskelig for Lierbyen. I dag kan det være rett å legge til rette for pol på Liertoppen, men ikke om 5 år da vi forhåpentligvis har et Lierbyen vi kan være stolte av å ha vært med å utvikleti riktig retning. Mitt standpung er og blir for evig tid pol til Lierbyen eller ingen pol denne gang, vi skal ikke legge oss på kne for de , men de for oss da de om noen år ber på sine knær om å legge det til Lierbyen.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode