Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0fc115755ad6c32cacb92a3e0a1acc0a

Tverrpolitisk støtte

De avgåtte medlemmene i dyrevernsnemnda i Drammensregionen får nå massiv støtte av de politiske partiene i Lier

Ordfører Ulla Nævestad anbefaler at landbrukskommunen formulerer en støtteuttalelse til brevet med krav om et godt dyrevern.

Ordføreren har selv vært medlem den tidligere kommunale dyrevernsnemda i hele ni år. Hun ser på brevet fra de fire medlemmene som et alvorlig varsko om at dyrevernet har blitt nedprioritert fra sentralt hold, og på at dyrevernet også har fått en uhensiktmessig organisering.

Ordførerens brev til gruppelederne Anita Drevdal (SV), Søren Falch Zapffe (H), Bård Strand (Ap), Siri Loe Svere (Sp) og Nina E. Johnsen (V) er blitt positivt besvart.  Administrasjonen vil nå utarbeide en uttalelse hvor det blir gitt tverrpolitisk støtte til brevet fra de fire medlemmene.

- Jeg er veldig glad for den støtteerklæringen som kommer fra politisk hold, den varmer, sier Aud Vogt Johansen, leder av dyrevernsnemnda, til Liernett i dag.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 4. januar 2008 23:55: Heidi Sæther
Realt gjort av de fire nemndsmedlemmene som har trukket seg, og positivt og veldig viktig med støtten fra de politiske partiene. Her bør dyrevernsnemnder og politikere andre steder følge etter. Først da vil det måtte skje en forandring og oppgradering av dyr og dyrevern i landet.
Lørdag 5. januar 2008 08:51: Traktoren
Blir vel ikke så stort savn for bygda at Aud&co forsvinner. Hurra vil nå jeg si
Lørdag 5. januar 2008 17:05: Tron Stad
Savnet blir nok størst for dyrene. Aud forlater heldigvis ikke bygda, og hun skal ha takk for innsatsen og for standpunktet .
Lørdag 5. januar 2008 23:05: Truls
Flott beslutning av de fire medlemmene av den nye, omorganiserte dyrevernnevnda, selv om det kanskje gir Mattilsynet knuter i russelua. Der i gården tror de kanskje mest på egne evner til å oppspore vanskjødsel. Men Lier blir vel bedt om to nye navn til ny nevnd. Hallo!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode